Som v druhom trimestri tehotenstva a nemám chuť na sex

babca323
28. apr 2022

Ahojte dievčatá,
Nevedela som ako mám nazvať tuto diskusiu, pretože samozrejme viem, že sex v tehotenstve je normálna vec.
Som momentálne v 14tt a môj priateľ nevie pochopiť, že nemám chut na sex. Neviem čím to je spôsobené, ale necítim žiadnu potrebu spať s ním.
Najhoršie na tom je, že mi to vyčíta. Bohužiaľ ja s tým neviem nič robiť (teda aspoň myslím). Nechce sa mi stále pretvarovať, že je všetko v poriadku. Väčšinou sa len urazí a nerozpráva sa so mnou ale sú dni kedy to stále omiela (sex, milovanie,…).
Prosím poraďte mi, čo robiť. Mám sa pretvarovať? Ako mu to mám vysvetlit?
Ďakujem za každú radu.❤️🤰

diamond007
28. apr 2022

@babca323 začni sebou, nie ním.

babca323
autor
28. apr 2022

@diamond007 ako to myslíš? ☺️

katarinka89
28. apr 2022

@babca323 treba to skúšať, nie hneď odmietať, pokiaľ nemáš zdravotné problémy tak treba vyhovieť aj jemu. Iňa vec je keby nemôžeš sexovať z XY dôvodov ale to ze nato nemáš chuť? To ho necháš do konca tehu + sestonedelie.? Pre toto, takýto prístup tu mnohé tehly ktoré nemali chuť na sex zakladali témy, že muž ich odmieta....véd keď ho tak zrna nastaví, že si to má robiť pri porne aby mala pokoj alebo ho pošle odbehnúť si ku ,,susede,, tak potom není o com. Myslím to v dobrom nie ako urážku ani výsmech.

54tinka54
28. apr 2022

@babca323 ja som tiež nemala chuť.. to sú proste hormóny.. vysvetli mu to že ho neodmietas zámerne, že je to tehotenskými hormónmi, aby si to nebral osobne… a spravte kompromis, on nech trochu poľaví zo svojich nárokov a ty sa zas raz za čas prekonaj 🙂 alebo ho poteš aj inak, veď ústa aj ruky máš 😉

pininka1
28. apr 2022

Treba si uvedomit ze ste najprv boli partneri a az potom si otehotnela a nie zo vzduchu, ale prave pri sexe. Tak ako on nevie pochopit teba ze to nechces, ty nechapes jeho ze on to chce a potrebuje. A popravde ani ja ta nechapem. Najlepsia cesta ostat sama s dietatom. Nevravim ak by si mala nejake zdravotne problemy..

zuzana9393
28. apr 2022

Pockaj ked ti narastie brusko a dieta bude kopat... Potom mozes na sex zabudnut(myslim, ze vacsina chlapov s tym ma potom problem) Teraz si to este uzi 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre