ahojte...som v 5.mesiaci a stale nepriberam na vahe...je to normalne?
@blazonko1994 ahoj, ja som za celé tehotenstvo pribral 6,5 kg a Hanka pri pôrode vážila 4190 gr. Ak bábätko rastie normálne, nemáš sa čoho báť. Ak by sa lekárke čosi nezdalo, určite by to už riešila 😉
Inak podobných tém o priberaní v tehotenstve je tu veľa a tam zistíš, že mnohé mamičky pribrali veľmi málo a majú zdraví detičky.
Aj ja son pribrala za cele tehu 5kg, maly mal 3390g, 49cm
Ja som na zaciatku tehotenstva dokonca schudla a po porode som bola chudsia o 7kg ako pred otehotnenim. Dcerka mala 49cm a 3090g a je zdrava. Neboj, kazda to mame inak.
Ahoj.Ja som pred otehotnenim mala 84 a pred pôrodom 86, dva tyzdne po porode 76,som sa smiala ze este par tehotenstiev a je zo mna modelka.Malicka mala 3030 a 49 cm,a je zdravucka.Pri prvom tehotenstve som pribrala 20kg.Kazda sme ina a aj tehotenstva su ine.
ja som do 6.mesiaca nepribrala ani gram a potom za dva mesiace 25 kg, najprv mi bolo zle od zaludka z hocijakeho jedla a potom pre zmenu ked bol zaludok prazdny.
Ja som doteraz pribrala 2 kg aj to hned v 8tt a odvtedy nic..brusko mam malinke a to som ani nevraciavala..aj prvy krat som pribrala 7 kg a syn mal 3720g..
To bud rada,ja som tiez takto nepriberala,no teraz uz mam + 12 kg a kazdy tyzden+ 1 KG,takze mi to vychadza ani to radsej nenapisem 😕 ak to takto pojde dalej tak to sa bude tazko zhadzovat namojveru.Ale hlavne,ze babo sa pekne vyvija,to stoji za tie kilogrami 🙂
je to individualne, ak je dieta v poriadku a ty nemas zdravotne problemy ....zuby, kosti....tak ti nechyba nic
vacsina zien pravda v tehotenstve priberie a ty si este pred tymi priberacimi mesiacmi, tak sa neboj
ja priberam okamzite po otehotneni
Zienky ja som na rovnakej vahe ako pred tehu, 57kg, a som v 22tt. Na 4D sone povedali v 20tt ze je vsetko ok. 20teho idem do poradne tak som zvedava, inak zvracanie som mala aj teraz cez vikend ma to potrapilo. Inak od nejakeho 16tt som nezvracala az doteraz
Termin mame od 9.4 do 12.4 ale mozno to bude skor sme daky vacsi.No ja tiez myslim ze to po 20tt zacne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som začala priberat až v nejakom 6 mesiaci.
podľa mňa sa nemáš čoho báť. ale pre istotu sa opýtaj dr keď pôjdeš na poradňu