MaLe Bruško 🥰🥰 Podľa Vas Bude Male BaBo
@martinka13 Tak Potom Fajne 🥰🥰
Ja som mala veľké brucho a bábätko malo 2 a pol kila.
Mne tiež tak povedal dr bude mať cez 2 kg bude malinký pribrala som len 10 kg bruško male a syn mal 3.20
@jakubkoanjelik však keď brucho je velke babo je male 🥰 kto ma male bruško tak babo bude veľké tak som počula tak neviem presne 🤣
Vobec to nemusi byt znak toho. Zeny maju babatko ulozene rozne. A babatko pokrutene. Niektoreho napr maju aj tak, ze skor su sirsie nez by mali brusko dopredu. A moze sa stat, ze ti poriadne brusko vybehne kludne aj posledne tyzdne a nakoniec bude vacsie🤗 co hovoria merania u gyn?
Ja som mala brucho obrovské a synček mal 3380g čiže to nesúvisí
ja som mala tak malé brucho že ani len susedia si nevšimli že som bola tehotná...
keď som vytiahla kočík tak sa ma opýtali že komu opatrujem bábo...😉
@deti95060810 🥰🥰🥰
No mne každý hovoril ze aké mam male bruško, ešte aj 3 dni pred pôrodom (rodila som deň pred termínom) sa čudovali známy, že to nemyslím vážne, že rodim o pár dní... A syn sa narodil s úplne štandardnou váhou 3300g.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, nemusí byť. Mne v deň pôrodu povedal lekár s 30 ročnou praxou, že to bude malinke. Syn mal 4 kg...