Je normalne v 28 tt neustále choď na wc keď mám plný mechúr? idem na wc a po 5 minútach opäť hlavne teraz ku večeru akoby mi neico tlačili na mechúr 😃
Ked ono ti uz v 28 tyzdni niečo/niekto už aj realne tlači na mechúr 😄 priprav sa na najblizsie týždne ze budes na wc tráviť slušný čas a prechádzky budu častejšie smerom na wc ako vonku 😄... A tie nočné výlety na wc.... Joj😄 radosti tehotenstva 🤣
@ella1234 😂😂bude to ešte zaujímavé
No a lepšie to už nebude až do pôrodu 😆
Taaak sme ta tu podporili tak sa choď ešte raz vycikat a spať 😄 nech môžeš zachviľu bežať zase 😄 ale hlavne veľa zdravia prajem 🙂
@obleckodogymu no nič iné neostáva jedine byť trpezlivá a nebyť nervózna s návštevou toalety😂😂🤰
@ella1234 ďakujeme 😘😂
Ja som v 19tt a už niekoľko týždňov chodim vkuse cikat, keď stojím alebo chodim tak každých 5min keď lezim tak cca každých 15-20.. vnoci idem aj 10x .robili mi stery aj moc brali a všetko mám negatívne nemám žiadnu infekciu ani baktériu..
Proste babo tlači na mechur.
Čiže áno je to normálne 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno, asi od 26tt chodím na wc stále. 🙈 Keď sedím/ležím, je to ešte ako tak ok. Ale akonáhle musím chvíľu stáť, tak mi treba vkuse. Minule som bola za hodinu na wc 4x.