Som v 28. týždni a stále chodím na wc

11. okt 2023

Je normalne v 28 tt neustále choď na wc keď mám plný mechúr? idem na wc a po 5 minútach opäť hlavne teraz ku večeru akoby mi neico tlačili na mechúr 😃

jana0215
11. okt 2023

Áno, asi od 26tt chodím na wc stále. 🙈 Keď sedím/ležím, je to ešte ako tak ok. Ale akonáhle musím chvíľu stáť, tak mi treba vkuse. Minule som bola za hodinu na wc 4x.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella1234
11. okt 2023

Ked ono ti uz v 28 tyzdni niečo/niekto už aj realne tlači na mechúr 😄 priprav sa na najblizsie týždne ze budes na wc tráviť slušný čas a prechádzky budu častejšie smerom na wc ako vonku 😄... A tie nočné výlety na wc.... Joj😄 radosti tehotenstva 🤣

autor
11. okt 2023

@ella1234 😂😂bude to ešte zaujímavé

obleckodogymu
11. okt 2023

No a lepšie to už nebude až do pôrodu 😆

ella1234
11. okt 2023

Taaak sme ta tu podporili tak sa choď ešte raz vycikat a spať 😄 nech môžeš zachviľu bežať zase 😄 ale hlavne veľa zdravia prajem 🙂

autor
11. okt 2023

@obleckodogymu no nič iné neostáva jedine byť trpezlivá a nebyť nervózna s návštevou toalety😂😂🤰

autor
11. okt 2023

@ella1234 ďakujeme 😘😂

lillyd
12. okt 2023

Ja som v 19tt a už niekoľko týždňov chodim vkuse cikat, keď stojím alebo chodim tak každých 5min keď lezim tak cca každých 15-20.. vnoci idem aj 10x .robili mi stery aj moc brali a všetko mám negatívne nemám žiadnu infekciu ani baktériu..
Proste babo tlači na mechur.
Čiže áno je to normálne 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre