Dobrý deň.
Som v 28 týždni tehotenstva.
Asi od piatka teraz to je 3 den. Chodím na toaletu na stolicu. Čo kolvek zjem hneď musim ísť na wc. Až bolesti mám v brušku, kŕče a musím zhlboka dýchať.
Napr. 11, 12 krát za deň.
Je to v poriadku???? Mali ste aj vy taký problém počas tehotenstva?
A z toho som aj unavená, spavá :(
Ďakujem za každú odpoveď 😉
@sisamajkova Ja som osobne počas tehotenstva taký problém nemala. Na tvojom mieste by som zašla za svojim obvodným lekárom, alebo sa informovala u gynekológa. 11-krát za deň to je už moc. Už keď ide človek viac ako 5-krát za deň na stolicu a to ešte pár dní po sebe nie je v poriadku. Tým som ťa nechcela strašiť, ale radšej sa treba spýtať odborníkov.
@sisamajkova toto pravdepodobne nesúvisí s tehotenstvom...zavolala by som gynekologovi a zašla za obvodakom, pripadne hneď vyslala muža do lekárne pre niečo na hnačku vhodné aj pre tehotné...ak sa cítiš zle tak rovno na pohotovosť....treba veľa veľa piť, aspoň minerálku
No tak to teda v poriadku nie je. Nikto by nemal chodit na zachod tak casto. Musi to byt nejaky zdravotny problem. mala by si zbehnut k svojej obvodnej a spravila by ti nejake vysetrenia. Vies takto sa odvodnujes a to nie je dobre ani pre teba ani pre to male☹
dufam si uz bola vcera u toho lekara. ublizujes si takto sama sebe ale aj babatku lebo to musi mat vplyv aj na to malinke. normalne je ak ide clovek tak 2-3 krat max. takto z teba ide vsetko von ako ti uz kocky pisali vyssie a to nepojde takto donekonecna
Dobrý deň prajem 😀
Ďakujem za každú radu čo ste mi napísali 😀
Mala som pocit ,že sa mi to zlepsilo, tak som nikam nechodila.
A zase to začalo a bolo to už veľa na mňa lebo čo som zjedla všetko išlo už von a 2 kg som z váhou išla dole. Volala som pani gynekologičke a povedala som čo je vo veci a , že keď som nebola schopná cestovať jak ma preháňalo, tak mi sestra cez telefón odporučila : čierne uhlie, suchare s trošku čierneho čaju a buď hylak alebo smectu.
Keby to neprešlo, tak v utorok na kontrolu.
Všetko mám😊. Zatiaľ som na schola len na malú.
Zatiaľ je dobre len som unavená.
Celú noc som nespala.
Ďakujem Vám ešte raz ❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sisamajkova no to urcite v poriadku nie je. Si uz davno dehydrovana. Aby clovek za 3 dni isiel 30krat na velku... hybaj k doktorovi!!!