Som v 27. týždni a tehotenské bruško mi ráno zmizne

1. feb 2021

Ahojte baby idem sa vás spýtať či je už toto normálne.. som 26+2 tt cez deň mam bruško je pekne vidno že som tehotná.. ale ráno vstanem brucho nikde naozaj žiadne brucho potom si dam malinovku a rožok s maslom a už zase brucho mam alebo som mala pupok úplne cely vonku a teraz ráno vstanem a pupok mam vnútri ako som mala no je toto normálne ? Ako na začiatku tehu je to normálne ale takto už to asi v pohode moc neni či ?

alikal
1. feb 2021

veľkosť brucha nijako neodzrkadľuje veľkosť a zdravie bábätka. ak bábo normálne rastie, tak je v poriadku mať aj malé brucho, sú ženy čo idú rodiť a vyzerajú na 4 mesiac.

autor
1. feb 2021

@alikal len tomu nechápem lebo cez deň a to ani moc nejem vyzerám normálne na 6 mesiac a ráno tak na 3 akože som z toho v šoku len

alikal
1. feb 2021

tak veľa žien to má aj mimo tehu, je to normálne, že ráno, keď si vytrávená a všetko, máš plochejšie brucho ako večer, ked si najedená po celom dni a tak. aj vacsina tych insta fitnesiek sa foti rano vyhladovane nalacno, a vecer maju uplne normalne brucho 😉 mozes sa pre klud duse opytat doktora ci je vsetko v poriadku, ale myslim si ze by ta upozornil, keby babo nerastlo ako by malo 😉

eriksonka1234
1. feb 2021

Je to úplne normalne. Ja som to tam mala tiež.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre