Som v 27. týždni a bábo je dolu hlavou

petka0202
15. dec 2016

Aojte dnes som bola na uzv som 27tt a dr. Povedal ze babo j dole hlavou a je strasne nizko ze qz moc svoju poradnu mam az 2.1 myslite ze je to ok ? Nemam ho navstivit skor

tyelde
15. dec 2016

Ja som tak mala pár mesiacov a ešte som prenášala

kacenka2803
15. dec 2016

Ahoj a ako sa cítiš ti pokiaľ sa neotváras málo by byť všetko Ok a dúfam že nekrvacas ? Ak sa ti nieco nebude zdať neváhajte a chod aj skôr nieje natom nič zlé

petka0202
autor
15. dec 2016

@kacenka2803 dva dni do zadu mi spadlo brusko ale teda o dost

kacenka2803
15. dec 2016

To sa netrap drobček sa pripravuje polohou na pôrod pokiaľ nemáš žiadne problemi a drobček sa pohybuje a tí sa cítiš dobre nestresuj sa ak by sa ti niečo nepáčilo chod skôr kazdebabetko je iné tvoj drobček sa už teras pripravuje 🙂

petka0202
autor
15. dec 2016

Niesom si ist ci to bola zatka ale minily tyzden v pondelok nieco take zo mna vytiejlo podla popisu to sedi

sardinka336
16. dec 2016

@petka0202 a čo si sa neopytala doktora či je to ok? Tak asi ano...či ako cudzie zeny ,,od hrncov,, budu viac vediet ako tvoj ošetrujuci lekar?
Pravdepodobne je to ok - otočene dole hlavou je spravne a to ze je nizko nema vo vysledku ziadnu vypovednu hodnotu, zohladnuje sa celkovy stav - tuhost krčka, pripadne nejake otvaranie, tvrdnutie brucha. Ak sa ti niečo nezda tak zavolaj, ale z toho čo pišeš zrejme o nič dramaticke nejde.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre