Ahojte , mali ste to niektorá že ste nemohli spat v noci ale že vôbec ? Mne je vždy iba v noci extrémne teplo , horia mi nohy , neviem si nájsť polohu ani tak ani tak nieje dobre a potom mala kope ale pri Tom by som aj zaspala ale všetko dokopy ...už nespím 4 noc ...zaujímavé však je že akonáhle začne svitať vonku tak vždy zaspím..ale tak potrebujem cez deň fungovať ..a cez deň som úplne zadychana úplne nevládzem nič sa mi nechce ...celé zle
@kikaham
Prvé tehotenstvo som sa každú noc zobudila okolo 1.30-2.00 a už som nemohla spať. Muž mi kúpil Kindle, prečítala som v tom období strašne veľa kníh po nociach. Tiež mi to okolo 20.týždňa začalo. A nohy som mala “nepokojné”, stále som nimi mala potrebu hýbať, lekár mi zistil veľmi nízku hladinu železa, keď som začala brať železo, nohy boli OK, ale spať som nemohla ani tak, tak som proste čítala, okolo 4-5 ráno som zaspala.
Hej... bohužiaľ.
@kikaham Ja som od 20 tyzdna spala asi 4 hodinny denne. Presuvala som sa z postele na gauc a spat do postele aby som nasla pohodlie. Cez obed som si chodila podriemat aj v praci... alebo len oci zavriet. Zevraj je to priprava na prve mesiace s babatkom. Vydrz, bude aj horsie.🙂
Ja som 24tt nespim od zaciatku. Sice zaspim rychlo, ale o 2 hodiny na zachod, potom mala cikat, potom zas ja a od tej 3./4. uz nemozem vobec zaspat. Aj pri prvej som bola cele noci hore.
@kikaham pri oboch deťoch som od šiesteho mesiaca nespavala. Nemala som ani nejaké extra ťažkosti ako pálenie záhy a pod, len som proste nespavala. U mna to prešlo až pôrodom, a to som sa nevyspala už dupľom 😂
ja som 23tt a nespim uz 4 mesiac viac ako 2 hodiny.. akoby som trpela insomniou, kyselinou, syndromom nepokojnych noh, mala kope, muz chrape a vsetko spolu dokopy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikaham mala som nie tak moc ale počkaj keď to bude u konca bude ešte horšie