Som v 25. týždni a cítim pohyby úplne nízko

bramborix
3. jún 2013

Ahojte chcela som sa spytat som v 25 tyzdni a vtedy by sa zevraj uz babo malo presunut vyssie do bruska no ja citim niekedy kopance uplne uplne nizko . Je to normalne? Za par dni idem do poradne tak dufam ze to bude vsetko okej...len ci nahodou o tom nemate nieake info . Dik

saska.t
3. jún 2013

@bramborix som na tom rovnako a o tyzden dalej,je to normalne,babatko sa zacina posuvat vyssie od 26 tt,nie je to nic neobvykle 😉 teraz kukam,ze si v takom tt ako ja v 26 tt...

amelie123
3. jún 2013

@bramborix takisto malu citim celkom naspodku🙂 zevraj je to ok🙂

lienka1701
3. jún 2013

to je ok...neboj postupne sa to bude presúvať vyššie a vyššie...ja som teraz v 38tt a doslova mi malinká kope do prsníkov až tam má tie malé nožičky...

bramborix
autor
4. jún 2013

dik za odpovede hned som spokojnejsia a vela zdravicka hlavne vsetkym 🙂

dada7701
4. jún 2013

tak tak, zo začiatku som aj ja cítila nízko pohyby a postupne sa to dostávalo vyššie a vyššie....neboj nič...

eevicka83
6. jún 2013

no ja som zatial len v 20tt a tiez pohyby citim uplne nizko. a citim ich tam dole stale nikdy nie nejak vyssie. ale asi je to teda o.k. ked aj ine to citite tak..
@saska.t a stale ich citis uplne dole ci niekedy aj vyssie? preto sa pytam lebo ja zatial stale len dole uplne.

saska.t
6. jún 2013

@eevicka83 niekedy uplne dole,az mam pocit ze mi chce "susku" vytlacit 😅 ,ale samozrejme uz aj v bokoch a vyssie, ale ja som o 7 tyz. dalej,v tvojom tyzdni sa valala a krutila naozaj velmi nizko 😉

eevicka83
6. jún 2013

@saska.t jeeeej dakujem tak je to super lebo ja som sa cudovala ze uz dlhsie citim pohyby urcite na 100% a stale len vpravo dole alebo vlavo dole... a stale proste len dole...

nika2015veronika515247
27. feb 2015

Ja tiez citim pohiby v pravo a lavo dole a som v 25 tt.

sue
27. feb 2015

Dieťa má aj rúčky a zvykne nimi dosť dobre boxovať 😉 tiež mám malú otočenú už niekoľko týždňov "správne" t.j.dolu hlávkou a do mechúra a aj úplne dole ma zvykne boxovať riadne - potom sa zas rozšupne aj hore a kope nôžkami smerom k rebrám 😉

valikajano
1. mar 2015

Ahojte babenky chcem sa spýtať či máte niektorá takúto skúsenosť. Niekdy mam pocit že mala je otočená smerom do vnútra a boxuje mi do vnútra necítim také normálne kopance ako keď Vás kope smerom von, ale cítim že sa tam niečo deje a mi tam niekto boxuje je to podľa Vás normálne? Neviem pochopili ste čo sa chcem spýtať 😀 Ďakujem za odpoveď 😀

nyky23
4. mar 2015

Presne to isté cítim ja.. Dokonca také sťahovanie akokeby mi nohu pchal do krčka 🙂inokedy je to kopanie vnútri.. Nič nevidno len cítim ako mi všeto okopava 🙂 @valikajano

valikajano
4. mar 2015

Dakujem babenky ukludnili ste ma, ale ako dlho je to babo vase tak otocene. ? Lebo moja laska je tak uz asi 4 den ale citim kopance aj take ridne . Este raz dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre