Ahojte chcela som sa spytat som v 25 tyzdni a vtedy by sa zevraj uz babo malo presunut vyssie do bruska no ja citim niekedy kopance uplne uplne nizko . Je to normalne? Za par dni idem do poradne tak dufam ze to bude vsetko okej...len ci nahodou o tom nemate nieake info . Dik
to je ok...neboj postupne sa to bude presúvať vyššie a vyššie...ja som teraz v 38tt a doslova mi malinká kope do prsníkov až tam má tie malé nožičky...
dik za odpovede hned som spokojnejsia a vela zdravicka hlavne vsetkym 🙂
tak tak, zo začiatku som aj ja cítila nízko pohyby a postupne sa to dostávalo vyššie a vyššie....neboj nič...
Ja tiez citim pohiby v pravo a lavo dole a som v 25 tt.
Dieťa má aj rúčky a zvykne nimi dosť dobre boxovať 😉 tiež mám malú otočenú už niekoľko týždňov "správne" t.j.dolu hlávkou a do mechúra a aj úplne dole ma zvykne boxovať riadne - potom sa zas rozšupne aj hore a kope nôžkami smerom k rebrám 😉
Ahojte babenky chcem sa spýtať či máte niektorá takúto skúsenosť. Niekdy mam pocit že mala je otočená smerom do vnútra a boxuje mi do vnútra necítim také normálne kopance ako keď Vás kope smerom von, ale cítim že sa tam niečo deje a mi tam niekto boxuje je to podľa Vás normálne? Neviem pochopili ste čo sa chcem spýtať 😀 Ďakujem za odpoveď 😀
Presne to isté cítim ja.. Dokonca také sťahovanie akokeby mi nohu pchal do krčka 🙂inokedy je to kopanie vnútri.. Nič nevidno len cítim ako mi všeto okopava 🙂 @valikajano
Dakujem babenky ukludnili ste ma, ale ako dlho je to babo vase tak otocene. ? Lebo moja laska je tak uz asi 4 den ale citim kopance aj take ridne . Este raz dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bramborix som na tom rovnako a o tyzden dalej,je to normalne,babatko sa zacina posuvat vyssie od 26 tt,nie je to nic neobvykle 😉 teraz kukam,ze si v takom tt ako ja v 26 tt...