Ahojte, mam otázočku dnes som v 25/0tt je to prebiehajúci 26tt? Ak tomu dobre chápem? Čiže keď sa ma niekto opýta v ktorom som týždni tak som v 25? Alebo v 26? Mam to trosku pomýlené ďakujem vám pekne za pomoc 💜
@bagre ďakujem za pomoc, ale to veľmi nebola odpoveď na ktorú som sa pýtala. Mňa to zaujíma viac zrejme ako moje okolie, ale áno napísala som tam keby sa náhodou niekto pýtal lebo nechce sa mi rozpisovať dôvod toho prečo ma to zaujíma ale keď už sme pri tom tak preto lebo chcem vedieť na koľko je dieťatko vyvinuté a keby náhodou sa stalo ze predčasne porodím co si ani nechcem predstaviť tak ci je to bráne tak ze je už akoby vyvinuté na 26tyzden alebo ešte len na 25tyzden.
@miankass ako ak by sa niečo zlé udialo, tak jasné, že každý jeden deň v brušku je dobrý, ale pokiaľ ide o také porovnávanie tak to sa nedá. Ani doktori to nevedia celkom presne určiť keď kukajú na sono, hlavne pokiaľ ide o váhu... V hornom príspevku to nebolo celkom presne definované a je rozdiel len tak chcieť vedieť že kde ste a iné to je, ak by bolo treba rodiť... držím palce nech sa nič zlé nestane ❤
@miankass máš ukončený 25tt od zajtra to bude prebiehajúci 26tt
Ďakujem vám baby za pomoc. Každej jednej 💜💜
@miankass ako uz niekto vyssie pisal, pri predcasnom porode sa berie do uvahy ukonceny tyzden (ja som mala 34.) prisla som na to az na prijme v porodnici 😃 uplne ta chapem, pocitala som kazducky den od 30DC, ako tak som sa ukludnila a trosku si vydychla v 30.tt. Drzim palce aby ti to rychlo zbehlo ☺️
@gabu_lienka ďakujem Gabika 💜💜
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miankass doktorov zaujímal buď už ukončený alebo potom presný týždeň. A okoliu to hádam môže byť jedno ktorý týždeň to je 😉 to nik nerieši