Ahojte žienky, som 24 týždni no stale nevieme čo budeme mať.. Co tipujete podla bruška?
Ďakujem vopred za vaše tipy. Pekny zbytok večera 🙂
@nikolll123 bábätko 😄❤️💙
Vies ze tvar bruška je podľa toho ako babo leží ze? 😀To ci ma medzi nozkami susu alebo pipiho nema žiaden vplyv, uz len keď sa nad tým logicky zamyslís, vieš je to blbosť 😃 ako môžu pohlavne organy ktoré sú veľké mozno 1cm ovplyvniť tvar bruska dospelej zeny 🤔
@nikolll123 je to divné že lekár ti nevie povedať mne už v 16tt povedal že na čo to vyzerá a v 20tt mi vravel že je to už na 70% isté keď prídem na ďalšiu kontrolu a podrastie kúsok tak mi to povie na isto 🙂... Ale hlavne nech je zdravé na pohlaví až tak nezáleží 🙏🙏
Podľa bruška sa to nedá určiť, to je len mýtus 🙂. Pohlavie ti určí len lekár, aj to musí byť bábätko v dobrej polohe. Čiže pýtaj sa na poradni, tu ti nikto nepovie
@nikolll123 nebojte za chvíľku to vedieť budete ☺️ mne to doktor povedal až v 28 týždni lebo krpec bol vkuse zle otočný a nechcelo sa ukázať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
dievčatko