Ahojte ženy, som v 24. týždni a nemám skoro žiadne bruško :/ aké bruško ste mali vy v 24. tt pri prvom drobcovi? Ak pridáte fotky pre moje upokojenie budem rada
Mne pomaly začína vykukovať ale žiadne kopančeky... 😓
@borka168 chcela by som vedieť ako na tom boli iné mamičky
Ja na jednej strane chápem, ale na druhej ani moc nie. Mala by si byt šťastná že si vôbec tehotná, že si v poriadku ty aj dieťa. Ja by som bola happy keby sa mi vôbec podarilo prísť do takého týždňa ako tebe (mne sa to uz 2x nepodarilo). A neriešit takéto veci, ved každá žena a telo aj brucho je iné. Takže by som sa skôr zamerala na to čo mám a bola by som rada, než riešiť toto.
Vobec sa tym netrap. U mna prvych 6 mesiacov si mysleli ze som len trosku pribrala... brusko mi vyskocilo len ked som sa najedla 😊
2 mesiace pred porodom som bola v nemocnici a lekar tiez ze kde mam brusko kukal 🙈🙉
Na poradniach v nemocnici som sa s ostatnymi babami citila, ze tam ani nepatrim 🤣🤣🤣
Ale uprimne, bola som rada, ze nemam taky "kotlik" a nefucim ako parny stroj 🙊🙊🙊
Vobec sa tym nestresuj... hlavne ze ste obaja zdravi! Drzim ti palce 🤗🤗🤗
Som v 0 TT a mam brucho ako v 6 mesiaci 🤣🤣🤣 to bolo v rámci srandy...... Neboj poznám žienku, ktorá bola v 8 mesiaci a keď mi povedala, že je tehotná, tak som neverila, vyzerala ako keby sa len dobre najedla 🤷♀️😳😁😂☺️
Poznala som dve zeny, ktore nemali brusko ani v 7. mesiaci - jedna so mnou chodila cvicit a raz si len dala ruku na brusko ze och ako kope... a vsetci sme vyvalovali oci, ze cooo? A ona ze ano, som v 7. mesiaci len babo je ulozene tak, ze brusko ani nevidno.
A druha bola kolegyna, ktora oznamila, zenastupuje na matersku a vsetci sme boli v pomykove, lebo sme si mysleli, ze adopcia az sa jedna spytala, ze kde ma brucho a ona ze ved tuuuu, nevidis? Ja som aj pri prvom mala take malicke. Naozaj vyzerala len ako nafuknuta, alebo najedena :D
Ziadne som nemala 😂 bola som na svadbe na konci siesteho mesiaca (podotykam v obtiahnutych satach) a vsetci si mysleli, ze som max 4.mesiac. Bola som tych satach ako jaternica, aby som brucho vystavila na obdiv, a aj tak sa nepodarilo 😂😂😂 zato na poslednej poradni som bola riadny hroch, musela som si podopierat brucho. Ak je babatko v pohode, bud rada, ze mozes spat, hlavne dychat v pohode v noci. Ono sa ukaze.
ono je to fakt jedno ake mali brusko ine, kazda sme ina, mame inu pociatocnu vahu, aktivnym sportovkyniam tie brusne svaly povoluju pomalsie, niekto sa skratka "rano zobudi" s bruchom 😃 vsetko je isto v poriadku, hlavne aby drobec rastol, lekar to isto kontroluje a su proste zeny, ktore aj pred porodom maju mensie brusko ako ostatne ☺️
@oliviakatka ja som mala také pred trhu keď som sa najedla 🙈 teraz mám také aj keď ráno vstanem 😭😬🤣🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A nie je jedno aké máš bruško? Hlavne, že je dieťa v poriadku nie