Ahojte,od 18.tyzdna citim pohyby,citila som do 21.tyzdna uplne intezivne,maly kopal velmi silno aj niekolkokrat za den.Momentalne som v 24.tyzdni,a uz posledne 2-3 tyzdne tie pohyby citim menej a nie tak intezivne.Akoze to ze sa hybe to citim ale velmi slabo.U lekara som bola predvcerom a s babom je vsetko v poriadku chvala bohu.Neviete z coho to je?
Možno ešte nebolo správne otočené, po tom, ako sa otočila hlavičkou dolu sú vraj pohyby miernejšie. Ja som to tak mala pri druhej dcérke. Prvý bol už v 20 tt hlavičkou dolu a pri ňom som teda žiadne intenzívne pohyby necítila.
Teraz som 26 tt, krpec je stále KP a hýbe sa, ako by ma šiel rozpárať 😁
Neviem, čo je na tom pravdy, ale u mňa to sedí. Susede to vraj hovoril jej Dr, keď po 24tt u nej pohyby úplne zoslabli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môže byť že už začína mať menej a menej miesta, časom sa pohyby budú meniť. Treba si na to dávať pozor ale keď si bola u lekárka a bábätko je v pohode tak to bude asi v tom obmedzenom priestore.