Dnes na poradni mi doktorka povedala,že som otvorená na špic prsta a som v 23tt.Povedala,že na tretorodičku je to v norme a že či sa narodili skor moje prvé dve deti. Syn sa predčasne tri týždne pred pôrodom a
dcéra 2 týždne - obidva pôrody spontánne. Nespomenula mi ani kludový režim ani nič podobne, poradna najbližšie o tri týždne. Pobolieva ma cely "spodok"..Mala to niektorá z Vás? Ako to prebiehalo u Vás? aj ste si viac dávali pozor a odychovali?alebo kludne možem robiť nadalej to čo doteraz -t.j. bežné staranie sa o chod domácnosti (sem-tam nejaké umývanie okien🙂.....
Moc ďakujem za kazdý Váš príspevok
@marlenka75 Mne práveže nepovedala žiadny kludový režim. A ak si mala jedno tehu uz také,tak bola asi vacsia pravdepodobnosť,že sa narodí mala skor. No ved uvidíme ako my..Len na poradnu idem až za tri týždne,tak aby sa to nejako nezhoršilo.
Ja som tiež tretorodička a otvorená na špičku prsta som bola od 20tyž.takže som myslela že budeme skor a dokonca prenášam. Bežne domace práce v pohode aj kopa ie v zahrade
@evelina86 Tak je to asi ok, ano, u mňa sa báli aby sa nezopakoval predčasný porod.
@evelina86 pri tretom normalne....ja tak nejako podobne....
prve dve sa narodili obe cca v 38t. tak len doktor ze mam byt do porodnice zbalena skor 🙂....ale to tretie si pekne pockalo aj tak do 41 t.....ziadny kludovy rezim som nemala
baby ja som v 18tt a tiež som otvorená na špičku prsta...bojím sa aby sme to dotiahli do konca
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som to mala, dr ma chcel poslať do nemocnice, no sľúbila som mu že budem doma čo najviac odpočívať,nakoľko mm pracuje v zahraničí a som na všetko sama, tak som zostala doma, no nasadil mi veľké množstvo magnezia a každý týždeň kontrolu.Možno aj preto, lebo jedno dieťa sa mi už narodilo v 28 tt. Pri tejto dcérke som to úspešne dotiahla až do 39tt a to som normálne viedla domácnosť, no žiadne preťažovanie a samozrejme čo najviac oddychu.Takisto som bola treťorodička.