Tehuľky a mamičky. Budem trojnásobná mama. Skúšala som domáci test so sódou bikarbónou a močom. Ak som dobre pochopila ak zasumi je chlapec ak zostaví je dievča. No mne nezasumelo len postalo tak môžem očakávať dievčatko? Kuknite aj fotky bruška. A poraďte. Už mám 2 synov. Nevadilo by mi ak čakám chlapca. Ale aj dievčatko by za zišlo. Ďakujem
@nikaromankova2017 a doktor ti nepovedal ze co cakas? Na beznej kontrole ti povie ak sa ho opytas a chces to vediet 🙂 budem drzat palce aby ste mali dievcatko 😊😊😊
@pribinak No že je to hlúposť neviem ale že tak to predpovedali babičky atd. Nie nepýtala som sa ešte.
@dada153 DAKUJEM. Nie doktorka ešte nepovedala lebo na vyšetrenie na sono idem už túto stredu. Tak sa teším. No bohvie ak sa ukáže. Dakujem
Mojej sestre to vyšlo. 😁Nešumelo a má dievča. 🙂 Ale neviem, čo je na tom pravda. Ja mám chlapca, ale ja som tento "test" neskúšala. 😁
@nikaromankova2017 naše babičky nemali možnosť absolvovať sono. Nuž sa spoliehali na rôzne vymysli lebo nemali inú možnosť
Želám ti zdravé bábätko a hlavne nech je múdre
@ajko2011 Aha tak veď práve preto. Keď nezasumi pravdepodobne bude dievča ak zasumi máš chlapca. Ale nechám sa prekvapiť v stredu
@pribinak 😊 Ďakujem
@nikaromankova2017 ak by sa dalo pohlavie odhalit z mocu, uz davno by na to boli v lekarnach spolahlive testy, a u doktora by sa tiez vedeli vyjadrit jednoznacne, aj ked je babo otocene zle.
@nikaromankova2017 sóda, aj bruško sú len babské povedacky. Vôbec tomu never. Jedine na usg sa to dá poznať, ale aj tak 100%istota bude až po pôrode
@nikaromankova2017 no vzdy to je 50 na 50. 50% ženam to vyšlo 🙈 je to hlúpost.
Mne takisto vyšlo pohlavie so sódou. Nešumela a čakám dievčatko.
@andrejocka36 Krásny výsledok ťa musel potešiť. Uvidím ako v stredu dopadnem. Dám vediet
@jaskolka Presne súhlasím s tebou lebo prvý pôrod mi tvrdili dievča a porodila som chlapca
@nikaromankova2017 doktora nemas? Lebo v dnesnej dobe existuje taka vecicka, hovori sa jej sono a je "asi" spolahlivejsia ako fotka brucha ci sodovy test. 🙈 Ja viem od 11.tt co cakam a zatial malej "chvostik" nenarastol. Dufam, ze uz ani nenarastie, inak pojde domov v ruzovom. 😄
@nikaromankova2017 co sa týka sódy tak je to 50 na 50. V moči sa ti mení pH podľa toho čo zješ. Keď je vyšie pH moč bude sumieť ak je v moči nizsie pH tak nic šumieť nebude. Takže teraz ti to šumelo a keď vyskúšaš o pár dní nemusí to šumieť.
Ja som si počas tehotenstva 2 krát skúšala raz šumelo a pák ee. A mam dievčatko. A aj co sa týka tvaru brucha všetci to bude chlapec a baaac je to baba. Takže najlepšie je opýtať sa svojho gynekológa
@nikaromankova2017 chlapček
Asi dievča
Mne šumelo a čakáme chlapčeka 🥺😁💙
@17alexis waw ja keď som bola v 12tom týždni keď mi povedala ostala som šoku no na pohlavie som sa nepýtala.
@mess123 Pravdepodobne to iste. Dnes ranným močom som spravila test a sumelo. Pravdepodobne ak zajtra na vyšetrení povedia chlapec tak to bude chlapec. Mne to vadiť nebude. Ale otecko detich chce mať dievča keďže máme 2 chlapcov :D
@hlubik Ako vieš? Lebo hovoria mi že som opeknela a aj brucho je už vidieť. Zatiaľ neviem pohlavie. Včera som robila test poobede no nezasumelo. Dnes ranným močom. A sumelo. Tak sa neviem dočkať zajtra.
@nikaromankova2017 mne dr vysvetlila, ze ak ide "palicka" rovnobezne s telom, je to dievca a ak stoji, tak chlapec. Akurat som si tocila video, nakolko kvoli opatreniam muz nemohol byt so mnou a dr sa pytala, ci chcem vediet pohlavie a vravi, ze jej odhad je do ruzova, ale nech to este neberiem zavazne, maju aj chyby. Zatial je to ale stale baba. 😊
@nikaromankova2017 keď si opeknela tak chlapček jednoznačne.
@hlubik nemusí byť, pri prvom chlapčekovi som oškaredela, vlasy ako metla, tvár vyhadzana tak isto aj chrbát.. Teraz čakáme znovu chlapčeka a som opeknela, každí mi chváli vlasy, pleť atď 😁 všetko je za mňa pol na pol, môže aj nemusí byť napríklad všetci vraveli aj podľa bruška aj pred tým aj teraz že jednoznačne dievčatko lebo ide do gulata.. A hľa dvaja chlapci 😊
@17alexis ako myslíš paličkou. A aké video pošli. Diky
@hlubik tak potom môžu chlapci očakávať tretieho brata 🙂
@mess123 Haha veru. Uvidím čo budem mať. Neviem sa dočkať. 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikaromankova2017 čakáš tretie dieťa a fakt veríš pokusu so sodou? Prepáč, ale to je dosť hlúpe
Veď sa opýtaj doktora čo čakáš