Ahojte som v 21tt a mám pocit že mám nizko bruško. Bábo ma kope prevažne do močoveho mechura a občas ju citim fakt až akoby ''v nohavičkách''. Neviemči to je v poriadku, trošku sa obavam k dr. Idem až 7.6. Nemate s tym niektora skusenosti? Neotváram sa Dr. Ma kontroloval pred pár dňami. Za každu radu budem vďačna. Viď. Foto ani mi nepride ako tehu bruško ☹ A zda sa mi aj akoby predtym bolo trošku vyššie
@maja367 Vravel že ju mam trochu nizko. Ale potom dr. V nemocnici keď som bola na sone hovoril že ju mám vpredu. Tak ja už neviem. Občas mam pocit akoby mi šlo vypadnuť brucho. Sampzrejme skoro stale ležim, chodim len keď musím.
Ahoj ja este ani tak daleko nie som a mam dost problem s unikom mocu pri kaslani a kychani, najma poobede a navecer ked uz som viac najedena. Ty si s tymto OK? No a ak mas pocit ze je nizko, tak viac polihuj, nesed a nestoj. A magnezium od f.Galvex - 1 tabletka denne myslim neuskodi. Z toho sumiveho zvykne prehanat.
@janifer Iba ak mam plny mechur a kychmem si tak čisty horor :D A večer sa mi usadila na mechuri tak som chodila na wc každych 5min. Aj keď mi vlastme netrebalo, len ten tlak bol neprijemny.
@miushik765 len oddychuj ja mam vzadu velmi 🙂
Tak ja beham uz tyzden s vlozkou a normalne sa chodim vykaslat na WC. Mam alergie, takze take fajn zachvaty kasla su z toho ze az. A to magnezko som k zaveru tehotenstva brala asi 6tabliet denne, tusim od 26 do 35.tt alebo tak nejak. Zaujimave ze potom sa mi ta inkontinencia zlepsila, asi aj dieta sa viac posunulo hore.
@janifer SKusim aj ja to magnezko aspoň jednu
@miushik765, neboj, placenta sa ti dvihne a ze citis babo dole je tiez ok.
@miushik765 ja som citila malu ked sa hybala presne ako ty a to preto lebo bola zle otocena bola hlavicou hore
Takže by to malo byť ok?
Ja som tiez v 21.tyzdni a presne sa mi zda velmi nizko. Ale vo stvrtok som bola u dr. A v stredu dokonca u Grochala v MT a vsetko ok. Nestresuj a uzivaj tehu 🙂
Ahojte, ja som tiež v 21. tyzdni ;) chcem za vás spýtať.. Je možné, že už som aj videla pohyb môjho pokladiku? Teraz vecer sa mi tak zazdalo, tak patram.. Jedine čo som nasla, sú videá na youtube, kde to fakt vyzera, že je možné vidieť už pohyby 🙂 ale radšej sa spytam, no.. Máte to aj vy tak? ;)
@maryel mne zvykne nadskakovať bruško občas čiže si myslim že to možne je 🙂 A ak si štihla tak tym pravdepodobnejšie a možno aj viac.
@miushik765 no ja som schudla do 4. mesiaca ešte 5 a pol kila, žiadne priberanie, to až teraz, takže sa vytesujem a som rada, že to môže byť ono ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som v 23tt a tiez mam podobne brusko ale mam nizko placentu. Mam davat pozor a setrit sa. Nic take ti nevravel dr na poradni ?