Ahojte. Kedy ste zacali citit pohyby s dvojickami? Ja zacinam 20. tyzden, pred par dnami akoby som citila pohyby jedneho, ale pomaly to skor ustava akoby sa to zintenzivnovalo. Zacinam byt z toho smutna, ci je vsetko v poriadku. Navyse to nie je moje prve tehotenstvo :(
Ahoj, ja som prve pohyby citila koncom21tt, rovnako ako predtym v tehotenstve s jednym dietatom.
Ja som pri druhom tehu citila pohyby neskor ako pri prvom. Ale zajdi na kontrolu, ak sa ti nieco nezda.
Ja som tiez pri druhom dietati citila pohyby neskor. Pri prvom uz 18 tyzden a pri druhom skoro az 22 tyzden..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sarda17
Ahoj. Nam sa nedavno narodili. Pohyby prisli az tak cca 21-22tt. Ku koncu som citila 1 stale, druhe velmi zriedka. Ale vsetko je v poriadku. Mne Dr. vravel, ze akonahle sa mi nieco nezda, hned mam prist - aj s nejakou somarinkou. 🙂 Chod na kontrolu, budes si najistejsia. 🙂 Vela stastia. 🙂