Dobry vecer,moze to ovplyvnit vyvoj babetka pripadne ako ste mali vy tehotenstvo mam jedno dieta ma 4 roky ale strasne robi cely den zle 🤦♀️ a ja niekedy musim kricat .. chcem sa ukludnig ale strasne robi zle... bol aj tyzden v skolke len sme chory doma akurat... poradte co robit ...
@lydia13 dieta je vychovane.. ale proste mam obdobie vzdoru a neviem coho ewte a je tak zle niekedy ze to je na nevydrzanie...
@mamula20 dakujem za odpoved podla mna to tym nebude proste ma take obdobie ze neposlucha .. uvidime co bude ked sa narodi .. len sa bojim ci to moze dako v babu uskodit ked niekedy kricim ...
nevies to ovplyvnit.neuskodi to tak,ze by malo preto vadu,alebo by sa stalo nieco zle.prilisne nervy mozu neskor spustit porod,ale malokedy sa tak stane.uskodi to len tak,ze mozno babo bude uplakanejsie,nervoznejsie.netreba sa obvinovat.za svoje prezivanie nemozes
@bessdonna snazim sa .. len niekedy to fakt nejde a toto moje tak robi zle cele dni.. 🙈 pri prvom som bola kludna nic aom nerobila len spala cele dni.. a sa mi zda ze to je asi opacne 😄 cim kludnejsia tym nervoznejsie a uplakanejsie dieta 🙈
tak toto dieta sa uz uci v brusku.ked bude zle,toto ho caka.preto ked sa narodi bude v pozore😂fakt kasli na to,je to prirodzene,ze raz sme mile,inokedy ukricane
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Čo tak najskôr vychovať svoje dieťa aby ťa nerobilo nervóznou? Dieťa v brušku vníma tvoje pocity viac než si myslíš..