Som v 20. týždni a kopla ma elektrika

veronvh
27. feb 2020

Ahojte
Stala sa mi nepekná vec a môj doktor dnes neordinuje.
Som v 20tt. a kopla ma elektrika alebo teda počítač. Nebol to moc silný kop no i tak som trochu spanikárila keď ma trochu rozbolela ľavá strana podbruška. Zostala som sama doma keďže priateľ je v práci. Momentálne sa už cítim okej. Myslíte že mám dôvod na obavy?
Ďakujem

limetka69
27. feb 2020

nespala by som, kym by mi niekto nepovedal, ze je vsetko ok, asi tak... moze to byt ok, ale aj nemusi

strapec
27. feb 2020

@veronvh na kurze prvej pomoci nám vraveli, že s defibrilatorom sa ozivuju aj tehotne ženy keď sa zachraňuje život a dieťa by nemalo byť v ohrození a to si zober aká je šupa ...

katenka2
27. feb 2020

@veronvh mňa elektrický vyboj hodil až o stenu ( v 8-mom mesiaci som opravovala TV 🤦) a veru, ked som cely den necítila pohyby dieťatka, letela som do nemocnici. Podotýkam, bolo to pred 38 rokmi 😁... Lekár vyšetril a popočuval srdiečko a skonštatoval, že všetko ok, a že budeme mat určite elektrikára a to odskušaneho 😁. Práve dnes má naša "elektrikárka" 38 rokov 😉 ...

limetka69
27. feb 2020

@katenka2 no vtipny lekar, ale tak to je aky zazrak, ze top doeta je take chranene, super to ma panbozko vymyslene

heidy222
27. feb 2020

@veronvh my v nemocnici prijimame na 24 h pozorovanie Len ak je ranka Po prude alebo Bolo bezvedomie. Co sa tyka plodu Ale neviem. Ak citis normalne pohyby Tak by to malo byt ok

veronvh
autor
27. feb 2020

@heidy222
Pohyby som na sebe ešte do teraz nejak nespozorovala (ako vôbec). Nejako sa mu nechce na seba upozorňovať 😁
Ináč sa cítim dobre.

zdena1990
27. feb 2020

@katenka2 aj mna ma 31 rokov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre