Som v 19 týždni a mám pocit ako pred menštruáciou

leeenka26
29. dec 2011

Ahojte, chcem sa poradit, som v 19. tt, a mam pocit, akoby som mala dostat ms. Je to prirodzene? Mozu to sposobovat hormonalne vykyvy? Toto je moje druhe tehotenstvo, pri prvom som to nemala. Uz sa mi to stalo asi pred mesiacom, bolo to len prechodne. Nic ma neboli, len trochu citim tlak nalavo v podbrusku, nic strasne, asi sa mi len roztahuje maternica. V pondelok idem do poradne, spomeniem to aj tam.

tinki
29. dec 2011

@leeenka26 ahoj, ak sa ti to nebude opakovať, tak je to len to rozťahovanie maternice. Ak by sa to častejšie opakovalo, alebo ak by si náhodou začala špiniť, tak sa choď dať ihneď prezrieť.. 😉

bosoriak
29. dec 2011

@leeenka26 Ja som cele druhe tehotenstvo mala tento pocit, aj som dokonca krvacala a spinila a bolo to v poriadku, asi sa mi ta maternica roztahovala intenzivnejsie, kedze uz vedela, co ma robit 🙂 Kym nespinis a nekrvacas, tak sa podla mna nic nedeje.

giapetko
29. dec 2011

ahoj...toto som mala aj ja...no mne zacalo tvrdnut brusko a nasadili mi Magnezium.......ale moze to byt urco aj roztahovanie maternice......davaj na seba pozor.

leeenka26
autor
29. dec 2011

dakujem vam. 😉

tina7729
30. dec 2011

@leeenka26 ja toto mam tiez beriem magnezium a je to trosku lepsie. tlaky a niekedy aj pichanie v podbrusku.

leeenka26
autor
30. dec 2011

@tina7729 a mas aj take akoby rezanie hlavne ked vstanes alebo dlhsie chodis? Ja uz mam pocit, akoby som prenasala 😀

tina7729
30. dec 2011

@leeenka26 rezanie? hm,skor bodnutie niekedy akoby nozom 😒 a tahave bolesti,ale mne dr povedal ze to sa mi roztahuje maternica

leeenka26
autor
30. dec 2011

@tina7729 no, take nieco som mala na mysli, zle som sa vyjadrila. Tak potom to bude tym. 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre