Ahojte je možné že sa mi zmenšilo brucho? Už som mala viditeľne mensie tehotenské brusko a teraz už tretí deň akoby nebolo respektive akoby sa maternica nejak posunula viac do chrbtice alebo neviem ani ako to popísať ale trosku ma to znepokojuje že je menšie ako bolo
Nemám mimo toho žiadne iné ťažkosti a na poslednej kontrole bolo všetko v poriadku, ďalšiu mam až na nový rok
@tessa2299 to mi je jasne no prirodzene sa bojim že sa môže niečo diať keďže zrazu je brucho menšie 🤷🏻♀️ a veľmi dlhou a ťažkou cestou sme sa dostali k tomuto tehotenstvu takze si mylsim že moje obavy sú na mieste aj za pre vás možno blbosti
chod ku gynekologovi na prehliadku ak mas obavy
Mozno to brusko bolo len nafuknute a nafuknutie zmizlo, zostala len maternica, ktora este nie je taka velka, aby ju bolo tak vidno 🙂 ale kludne chod alebo zavolaj gynekologovi, ak mas pochybnosti
Ja som tehotna po IVF. Cize tiez dlha cesta... som v 16tt. Predvcerom som mala vacsie brucho ako dnes. Absolutne nestresujem. Nakolko, sme nafuknute, mame zhorsene travenie, staci s prepacenim, ze sa lepsie vyseries a mas uz mensie brucho. 😉
Uz nie si taka nafuknuta s progesteronu, kedze babatko je napojene na tvoj krvny obeh. Ale ked mas blby pocit, tak si kup domov doppler, popocuvas male a ukludnis sa. Stoji 20e...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak dieta nemalo kde zmiznut... 🤷♀️