Som v 18. týždni a nič necítim

16. aug 2023

Ahojte som v 18 tt a nic necitim …viem ze este nemam cakat kopance ale aspon ze sa nieco deje ..poradnu som mala 2 tyzdne dozadu doktor povedal ze je vsetko v poriadku …

jaskolka
16. aug 2023

Ak si prvorodicka, kľudne to ešte môže aj mesiac trvať, kým zacítiš skutočne s istotou pohyby. Kľud, ono to príde a ku koncu to budeš cítiť "až moc"

trgypadl
16. aug 2023

Ahoj, daj tomu cas, je to velmi individualne, kludne mozes zacat citit pohyby aj neskor

drakvak
16. aug 2023

To je normálne, obzvlášť ak je to prvé tehotenstvo. Keď som čakala prvú dcéru, ani som nevedela, že som tehotná, žiadne príznaky, len bruško rástlo. Prvé pohyby som cítila veľmi jemne až po 20.týždni. Celkovo žiadne kopance ani v 9.mesiaci, len také vlnenie. Bola drobná a zrejme mala vždy dosť miesta, narodila sa týždeň pred termínom s hmotnosťou 2500g, 47 cm, zdravá. Takže vyčkajte, tie pohyby prídu cca o 2-3 týždne, možno aj skôr. Moja teta hovorila, že keď ešte nebol ultrazvuk, tak lekári podľa prvých pohybov rátali, že je to presne polovica tehotenstva.

autor
16. aug 2023

Ďakujem Vam žienky ❤️

dzulli1980
16. aug 2023

Ja som prvé "pohyby" cítila až v 21tt ... aj to bolo len také, ako keby mi niekto po bruchu pierkom chodil, žiadne kopance.

barbora19911
16. aug 2023

Neboj všetko príde 🙂 ja som sa tiež tak stresovala a začala som cítiť okolo 21 týždňa ..momentálne som 36 týžden a o 4 týždne termín 😍

rebrambora
16. aug 2023

Take iste stresy som mala aj ja.
Do 18tt nonstop zle a potom tak zhruba 2 tyzdne nic. Uzivaj si to. Kopance prisli az 22tt tusim.

basulaak
16. aug 2023

Z vlastnej skusenosti ako prvorodicka s malym bruskom, prve pohyby som ucitila niekde medzi 20.-23. tyzdnom. Raz sa ti tam nieco pohne a zrazu si uvedomis ze to bolo asi ono. A zacne to byvat castejsie a castejsie a uz budes vediet. Nemaj strach. Ale chapem tvoje obavy/nedockavost, mala som to tiez. 👍

autor
16. aug 2023

Ďakujem vam velmi pekne takze este mam čas ❤️❤️🍀

daduska6199
16. aug 2023

Moja kope od 19tt 😊 je to individuálne 😊 dnes som 21tt+6 a malá kope jak bláznivá od rána do večera 😁

nikk3y
30. aug 2023

ja som sa tiež obávala 🙂 kedže toto bábo je naše 🌈👼 ... ale jednoducho je len lenivé 😀😀 prvá dcérka začala tiež kopkať v 18tt, tak som toto tehotenstvo čakala že bude "skôr" 🙂 no dostala som pohyby deň pred meninami ako darček ❤síce iba take jemné ale hlavne že sú 😇❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre