ahojte chcela by som sa vas opytat ze prvy porod som mala cisarsky rezom som sa zle otvarala ale teraz cakame druhe babo ja som v 18 tt a este vzdy necitim pohyby ste niektora na tom podobne prosim napiste lebo uz stresujem 😲
ja som pri prvom cítili pohyby v 19tt a teraz pri druhom až okolo 21tt a odvtedy drobček kope a kope 🙂 neboj sa, ono sa ti ozve, len musíš ešte trošičku počkať 🙂
Druhorodičky vraj cítia pohyby dieťatka neskôr ako prvorodičky. Tak sa obávať nemusíš. U mňa to bolo rovnako ako dievčat, ktoré ti už napísali.
súhlasím s dievčatami hore ... ja som pri prvom cítila pohyby veľmi skoro .... niekedy okolo 16 týždňa čo bolo čudné ale je to pravda 😀 ... no teraz pri druhom si spomínam, že som ich začala cítiť až niekedy okolo 19 týždňa ... takže kľud ..... a neboj keď na to nebudeš myslieť tak práve vtedy Ťa tak kopne, že to zacítiš 😉
vôbec nemaj obavy,ja som citila pohyby az v 20tt
po 20tt cítiť pohyby žiadne stresy
ja som citila az v 22 tyzdni, neboj on sa este nakope
Stačí, že máš vpredu placentu alebo že je bábo otočené tak, že ti kope do chrbtice, nie do bruška a už to necítiš. Žiaden stres, ešte sa nahrá futbal do 41tt 😉
Ja keď som bola tehotná, tak mi všetci hovorili, že už by si mala cítiť bohyby a bála som sa a nakoniec som ich cítila v nejakom 21 -22 tt a aj doktora keď som sa pýtala povedal, že je to normálne 🙂 😵
ja som prve pohyby citila az v 25tom tyzdni
ja som pohyby vobec necitili az ku koncu tehu
ja som v 19 a tiez este nic necitim aj ked sa snazim ako sa snazim ;) ale asi si budem musiet este pockat, u prvorodiciek je to normalne, a na uzv uvidis ze male sa hmiri o106 🙂
tak mozno este par dni.. mozno tyzden a budes ich mat.. to u nas je to strane... mala zbojnicka vystraja vecer ako keby nevedela ze od 22 je kludovy rezim a od 7 rano uz zas vystraja...
Neboj sa, ešte si ich užiješ🙂 ked budeš mať o 3 ráno v bruchu diskotéku🙂)
ja som pri prvom cítila pohyby v 16tt a teraz pri druhom až v 20tt, tak neboj, ak doktorka hovorí, že je všetko ok, nemaj strach. Pri prvom ma malý kopal od rána do večera a pri druhom až do 30tt, som bola šťastná,keď som vôbec cítila nejaký pohyb, malinká bola do 30tt veľmi kľudná v brušku, až po 30tt sa rozkopkala, každé tehotenstvo je iné
navštiv lekára, ja som v 20tt stratila pohyby a potom už bolo všetko zle. Pre kľud na duši navštív lekára....................
nemusis mat strach niektore mamicky zacnu citit pohyby babatka v 18tom tyzdni niektore aj v 21... je to u kazdej individualne
Ahojte ja som v 18tt+4 dni ja uz citim kopanceky ale iba vecer ked sa ukludnim a lezim v posteli...prilozim ruky na brusko a zopar kopancekov dostanem....uz ich citil aj moj manzel.... 😀
ja som prvorodička a tiež som mala z toho zmiešané pocity ked som necítila pohyby ešte v 19tt.a úplne na 100 percent som si bola istá že ich cítim až minulý týžden 🙂
vobec sa nestresujte. ja ako prvorodicka som pohyby citila az v 21.tyzdni. ziadne strachy, nic sa nedeje.
ja som v 20. a zatial necitim nic, tiez mam trochu obavy...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, pri prvej som cítila pohyby v 18 tt a pri druhej až v 21tt 🙂 takže nestresuj, ešte sa nakope 😀