Ahojte myslite že je v pohode že už v 17tt neviem ležať na bruchu , stále chodím cikat aj v noci ale nie veľa možno dve tri kvapky ako keby mi bolo tlačené na mechúr , na bruchu ležať vôbec lebo má boli pobrusko aj na dotyk ? Môže to byt spôsobené naozaj v takom skorom štádiu už roztahovanim ? Pohyby ešte necítim , srdiečko cez angelsound nepočujem .
Moc ďakujem …
Ja som nemohla spat na bruchu uz od nejakeho 13tt a chodim stale v noci curat. Bude horsie prevalujem sa z jednej strany na druhu a ani za svet zaspat niekedy
Ja som sa musela naučiť spať na boku mala som strach ležať na bruchu hneď ako mi lekár potvrdil tehotenstvá.Žienky ko to je z tehotenským dáva papier lekár či ísť do Sp pre nejaké tlačivo čo musí gyn. vyplniť? A v akom tt sa má vybavovať aby som dostala tehotenské od 13tt?Tlačivo treba potom zaniesť do sp či účtovníčke vo firme?
@girl2524 Vau tak potom veľa síl Vám prajem viem čo je mať chalanov hoc ja mám medzi nimi 2roky a 9mesiacov ale sú takmer rovnako vysoký a nosia rovnakú veľkosť keďže menší je silnejší a starší tenký zato sú to riadny výmyselníci :D vľmi by sme radi mali dcérku už som si mysela že je to tu beriem Duphaston a všetky príznaky som mala okrem nevolnosti ako pri prvom synovi nuž ale teraz celú noc ma podbruško bolelo na ms mám 27dc zatiaľ nič testy biele mávam cykly 28-32dc.
Ahojte chcem sa spýtať čo znamená keď mám doslova taku bodatelnu bolesť pod bruškom na ľavej strane ? 17tt ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ano, je to ok