Som v 17. týždni a nedá sa mi ležať na bruchu

3. júl 2022

Ahojte myslite že je v pohode že už v 17tt neviem ležať na bruchu , stále chodím cikat aj v noci ale nie veľa možno dve tri kvapky ako keby mi bolo tlačené na mechúr , na bruchu ležať vôbec lebo má boli pobrusko aj na dotyk ? Môže to byt spôsobené naozaj v takom skorom štádiu už roztahovanim ? Pohyby ešte necítim , srdiečko cez angelsound nepočujem .

Moc ďakujem …

karhu
3. júl 2022

ano, je to ok

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
girl2524
3. júl 2022

Ja som nemohla spat na bruchu uz od nejakeho 13tt a chodim stale v noci curat. Bude horsie prevalujem sa z jednej strany na druhu a ani za svet zaspat niekedy

alison11
3. júl 2022

Ja som sa musela naučiť spať na boku mala som strach ležať na bruchu hneď ako mi lekár potvrdil tehotenstvá.Žienky ko to je z tehotenským dáva papier lekár či ísť do Sp pre nejaké tlačivo čo musí gyn. vyplniť? A v akom tt sa má vybavovať aby som dostala tehotenské od 13tt?Tlačivo treba potom zaniesť do sp či účtovníčke vo firme?

girl2524
3. júl 2022

@alison11 po ukončení 13 tt vypise papier gynekolog, ty si vypises na druhej strane udaje svoje a posles alebo odneses na socialku

alison11
3. júl 2022

@girl2524 Ďakujem pekne 🙂 A prajem príjemné tehulkovanie a rýchly čo najmenej bolestivý pôrod.A pevné zdraviem obom.

girl2524
3. júl 2022

@alison11 Dakujem ale trom 😁aj ja prajem vela zdravicka

alison11
3. júl 2022

@girl2524 Jej čakáte 2jičky?

girl2524
3. júl 2022

@alison11 Ano😁

alison11
4. júl 2022

@girl2524 Už viete aj pohlavia? Jedno či dvoj váječné? Zrejme je to ťažšie ke´d bruško rýchlejšie asi rastie ako pri mono tehu 🙂

girl2524
4. júl 2022

@alison11 jednovaječni chlapci. Kedze som prvorodička tak to beucho zase take velke nemam, ja som aj dost útla, takze neočakávam nejake obrovske brucho uvidime co bude na konci😁

alison11
4. júl 2022

@girl2524 Vau tak potom veľa síl Vám prajem viem čo je mať chalanov hoc ja mám medzi nimi 2roky a 9mesiacov ale sú takmer rovnako vysoký a nosia rovnakú veľkosť keďže menší je silnejší a starší tenký zato sú to riadny výmyselníci :D vľmi by sme radi mali dcérku už som si mysela že je to tu beriem Duphaston a všetky príznaky som mala okrem nevolnosti ako pri prvom synovi nuž ale teraz celú noc ma podbruško bolelo na ms mám 27dc zatiaľ nič testy biele mávam cykly 28-32dc.

girl2524
4. júl 2022

@alison11 Dakujem bude to zábava urcite😁 asi treba len pockat, priznaky mozu byt klamlivé, ja som si myslela ze normalne dostanem MS kedze ma normalne bolelo brucho ako vzdy, ale neprisla😀

alison11
4. júl 2022

@girl2524 Ďakujem kiežby bola by som moc šťastná aj z celou rodinkou 🙂Keďže máme samích chalanov veľmi by sa každý potešil dievčatku v rodine i keď nie je garancia že by bolo dievčatko bábätku by som sa potešila 🙂

alison11
4. júl 2022

@girl2524 Vám prejem príjemné tehulkovanie a pevné zdravie vám aj bábätkám 🙂 i celej rodinke 🙂 na kedy máte termín?

girl2524
4. júl 2022

@alison11 Dakujem krasne aj vam prajem vela zdravicka aby sa zadarilo 😊 8.11.

alison11
5. júl 2022

@girl2524 Ďakujem 🙂 a Všetko dobré 🙂

atack
24. aug 2022

Ahojte chcem sa spýtať čo znamená keď mám doslova taku bodatelnu bolesť pod bruškom na ľavej strane ? 17tt ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre