Ahojte. Som tehotná 17tt ale necítim pohyby. U dr je vzdy všetko v poriadku. Tak som si dnes kúpila angel sounds ale nejako tam neviem dať baterku. Som technický antitalent🤨no a ešte by som rada vedela s ktorým kočíkom ste spokojné. Bábo sa má narodiť vo februári ale som z juhu a tu také zimy ani nie sú. Ďakujem za odpovede
@dettilv k angel sounds toľko, ja som nevedela vystihnúť ten správny zvuk ani v oveľa vyššom štádiu, az sestra ma musela upozorňovať, ked mala jedno sluchatko v uchu ona a jedno ja, ze počujeme srdiečko teraz 🤷🏻♀️ Ja som mala hlboký kočiar zdedený MON , bola som spoko. Hlboká vanička je iba na pol roka +\- 2 mesiace ktm nezačne dieťatko sedieť. Teraz mam Joolz hub a sim tiez totálne spokojná.
ja som prvorodicka a uplne prve pohyby som zacala citit niekedy v 19tt, aj to som len tak dedukovala, ze asi je to ono, ista som si bola az o cca 2 tyzdne neskor. ak je u doktora vsetko v poriadku, urcite by som sa neznepokojovala 😊
@dettilv ja som prvé pohyby cítila v 18tt, ale to tak, že som spočiatku nevedela identifikovať či je to naozaj to (potvrdilo sa mi to až neskôr, keď pohyby boli častejšie). Samozrejme nebolo to stále, spočiatku len pár krát do týždňa. Teraz som v 26tt a pohyby cítim každý deň. Angelsounds mám aj ja, je to super vec, len daj pozor aby si si nezamenila zvuk srdiečka s vlastným tepom.
@dettilv to je co za angelsound ? Ja som si kupila fetalny doppler hlavne kvoli tomu ze vyuziva mensiu frekvenciu 2MHz...angelsound 3,3.
A neboj.. nemusis citit pohyby este... ja som prvorodicka a od 17tt uz citim teraz som 25tt a riadne sa mrvi..ale mam placentu na zadnej stene...ak mas placentu vpredu tak budes citit pohyby aj neskor ako 22.tt a mozu hyt placentou tlmene 😊
skus hladat v podbrusku az pri ochlpeni, ja som nasla srdiecko po par sekundach🙂 hlavne si to miesto niecim premasti ja si napr. davam kokosovy olej po tom sa to dobre smyka😁 aj som pocula ako mi kopol do brucha a to tiez pohyby ani kopance este necitim🙂 ale budem to pouzivat len raz za cas, ale mam ho len oddnes a som z toho unesena😁 clovek konecne veri ze v tom bruchu niekto je😁
Ja som druhorodicka a tiež ešte necítim poriadne Pohyby a to som už v 20 tt, bude to asi tým ze placentu mam vpredu. A každý deň počúvam srdiečko cez angelsounds, musis vyskúšať úplne dole nad ochlpenim, ja keď počúvam tak tiež to trvá chvíľu kym ho nájdem ale už viem kde mam hľadá. Hlavne použi nejaký olejcek
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dettilv tam sa nedáva baterka 😅 ved to sa nabíja cez USB