ahojte tehulky, som v 17 tom tyzdni tehu brusko pomaly rastie viete mi doporucit nejaky krem cenovo aj kvalitou ok na brusko proti striam .... taktiez prosím o info co este potrebujem pre svoje telo a "svoju potrebu" kym neni babo na svete 🙂 či ste si davali aj nieco na prsia nejake kremy masticky alebo toto sa riesi az po porode.
tiez som pouzivala elasti-Q a bol mi na nic, 2x :P je to o elasticite kože, krem to nezachrani
Kúp si bi-oil 😉
Tiež používam elasti-q a strie zatiaľ žiadne, ale skôr si myslím, že je to o genetike, ak tie strie máš mať, tak ti ani najlepší krém nepomôže. No kvôli dobrému pocitu, že si preto urobila maximum, to skúsiť môžeš 🙂
Ja som sa cele tehotenstvo ano raz nenatrela a nemám ani jednu. Ako hovorí werony Je to aj o genetike a ako rýchlo ti rastie brusko a pokožka sa prispôsobuje
Ja mozem povedat, ze vsetko natieram rovnako a na bruchu, ktore narastlo najviac, nemam jedinu striu, zato prsia mam zo spodu totalne pasikave a takisto stehna na bokoch mi praskaju - jednoducho mam na bruchu pevnejsiu pokožku, tam, kde mam pokozku jemnejsiu, praskla skoro hned. Kremujem sa pre dobry pocit, ale nemyslim, ze by to ucinkovalo. Ked mas popraskat, popraskas 🙂 skor ako natieranie pomoze vela nepribrat a mat aj dobry pitny rezim, aby telo odrazu nezadrzalo vela vody - aj vtedy pokozka moze naraz popraskat.
Ja som používala a môžem odporučiť ELASTI-Q ale nie krem ale olej. Ten je ešte lepsi podla mňa.
@alex5896 používala som len kokosový olej- v prvom tehu ani jediná stria, teraz som v 36tt a tiež zatiaľ ani jedna, od cca 6tt sa natieram len kokosovým olejom..
Ja som sa na zaciatku bioilom a hned som mala strie.. ale je pravda ze mam od narodenia velmi suchu pokozku .. tak to striedam ze bioil a telove mlieko barnengen na suchu pokozku.. ktory sice vobec neni na strie ale myslim ze v mojom pripade mi to ovela viac pomaha nez bioil.. s bioilim som mala uz v 15 tt strie.. teraz som v 20tt a strie vobec nemam.. a to mi odvtedy dost narastlo brusko.. vela bab odporuca aj obyc noveu a tak.. tam ide hlavne o to mastit 🙂 je viac menej jedno cim.. baby davaju aj kokosovy olrj a pod. 🙂 ale kazdemu vyhocuje nieco ine. Ale za mna skor kremy nez oleje
@romanuella * niveu..
@lydion20 ano, to som aj pisala ze natierat treba 🙂 len je teda fakt uplne jedno ze cim 😁 ja som sa v prvom tehu zacala natierat ked ma zacalo brusko svrbiet - to uz pokozka pytala ten krem 🙈 takze urcote natieraj a ten mamakrem je dobra volba 🙂 dobre sa rozotiera a rychlo sa vsiakne 👍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alex5896 ahoj, ja som pouzivala Elasti-Q krem a striu nemam ani jednu. Natierala som si nim aj brusko aj prsia a uplne vsetko mam OK. Povodne som chcela drahsi, lebo som si myslela ze drahsie budu aj lepsie ale nakoniec som si nechala poradit od kamosiek, ktore ho pouzivali a taktiez nemali ani jednu striu.