Som v 17. týždni a cítim pálenie

babyfon1
30. jún 2020

Ahojte somv 17 tydni tehotenstva a mam strasne svrbenie palenie tam dole vcera som bola u lekara a ten ma nevysetril lebo ze on nemoze nic urobit pokial mam aj ine problemy len mi predpisal macmirror do posvy ze by mal zabrat mam tak isto problemy s ladvinami a s pieskom v nich a lekar povedal ze ak toto nezabere musim ist na urologiu mate niektora nieco podobne? Mam strach o babatko aby sa mu nic nestalo lebo som cakala.doma.3dni vzhladom.nato ze lekar ma objednal az na vcera. Dakujem za kazdu radu 🙂

mims1520
30. jún 2020

@babyfon1 ahoj. Mna cca v 18 tyzdni chytila zjavne tiež mykóza resp kvasinky. Doteraz neviem ako, lebo sex kvôli bezpečnosti nemáme, vo vode som nebola atd. Ale to je jedno. Je to cudne lebo nemám žiadne divne výtoky, ani palenie, cez deň necítim nič ale keď v noci zaspim prebudim sa nato že sa skrabem tam dole. Kúpila som si canesten ten viem že môžem a čakala
Som na poradňu. Akurát včera mi predpísala cipky a zobrala ster hovorila že je to úplne normálne stáva sa to, plod to poškodiť nemôže ale je to pre nás veľmi nekomfortne takze treba preliecit. Tusim to sú Candibene cipky 100mg a je ich tam 6. Prvý som si dala včera večer a Amerika . Nič necítim 🙂 tie sa môžu aj v tehotenstve samozrejme 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre