Ahojte. som na začiatku 16 tt a akoby mi vymizli príznaky. Ranná nevoľnosť zmizla, prsia ma prestali bolieť, v podbrušku ma prestalo bolieť a spľaslo mi brucho, nie som nafuknutá v žalúdku. Bola som cez vikend na pohotovosti lebo som veľmi slabučko zakrvacala ale po kontrole povedala doktorka ze je všetko v najvacsom poriadku, noetváram sa a žiadnu stopu po krvi už nenasla. Bábo bolo ok, srdiečko bilo. Comu mozem pripsat túto zmenu? ja sa nesťažujem, len som prva krat tehotna po MA a bojím sa, čo keby.. ďakujem
Tazko povedat, nemame tu online3ultrazvuk...sú maminy kterým toto signalizovalo koniec a maminy ktore mali to stastie že od 2.trimestra nevedeli že sú tehotne. Ja som mala doma po zlej skusenosti doppler a ked ma chytili pochybnosti pár sekund som popocuvala srdiecko a uklidnila som sa...🙂 Srdiecko som našla už 9+0. 🙂
V 16.tt je to uplne normalne.Nevolnost ma vela zien len prve 3 mesiace Teraz si chvilu oddychni, kym bude brucho velke a nastanu nove "problemy" ako opuchajuce nohy a pod.
Ďakujem dievčatá 🙂 kamoška má angelsounds, tak dnes mi ho požičia 🙂
Mne to takto tiež sa odmlčalo plus mínus po 3mesiacoch čiže môže byť
Je to normálne, nestresuj sa 🙂
A pozor aby ťa Angelsounds nevystresoval ešte viac ;)
je to normalne, vsetko to co popisujes, ze zmizlo a prestalo … 2trimester je skor taky pokojny a kludny, aj zaciatok tretieho kym brusko nie je privelke a neotravuje ta (pripadne ak nezacne tak tlacit na zaludok, ze zacne palit zaha)
Ahoj, na zac 2.trim.som mala to iste bez krvacania + velmi vela energie....a pod cca 2-3t znova nevolnosti, zavraty (nizky tlak), v 22tt sa znova vytracaju. Pohyby citim uz niekolko tyzdnov, ale som 2.rodicka.
Myslim, ze to je normalne, uzivaj si 🤗
Je to normalne, tak to ma byt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to normálne, mne vymizli niekde začiatkom 2. trimestra 😊 ak ťa skontrolovala aj doktorka, nie je sa čoho obávať, u väčšiny žien ťažkosti po 1.trimestri ustúpia