Som v 16. týždni a nemám žiadne bruško

fraev
12. máj 2022

Som 16tt a vôbec nemam žiadne bruško nieje ani spoznať že som tehotna 😒 kedy vam začalo rast bruško?

lasona
12. máj 2022

Buď rada, neskôr sa nebudeš môcť zohnúť, ohnúť, oholiť, bude ti brániť v normálnych činnostiach. Uzivaj si, kým máš voľný pohyb. Neboj porastie, ešte aby si nemala obrie😘😁

sirka9
12. máj 2022

Jejda, ja som bruško nemala do 6 mesiaca, aj potom iba také menšie. V 9 mesiaci som bola ako keby som zjedla veľkú slivku. Bud rada, menšie bruško, menšie problémy 😁 nebude ti tak teplo v lete, v pohode si obujes ponožky a zaviazes snurky a veeela iných veci.

deti95060810
12. máj 2022

ani najbližší susedia si nevšimli že som tehotná až keď ma uvideli s kočíkom tak sa ma opýtali že kde som to bábo vlastne mala... v 16tt je ešte moc skoro chodiť s bruškom

aneta129
12. máj 2022

@fraev pána beka, ved bábätko je maličké ešte v 16tt.... Počkaj jak zrazu vykukne.... Neoholis sa, neostrihas ani nechty.... Bude to ťažké, čo ti poviem...

ildiko36
12. máj 2022

@fraev pri dcere prve tehotenstvo do 6mes som mala ploche brucho, v 7nieco uz bolo vydno az 9mi riadne vyskočilo, dieťa mal 3200g, a pribrala som cele tehotenstvo len 5kg😅, po porode som mala znovu ploche, po 3pôrode mi ostalo velke ako pred pôrodom, takže teš sa ze mas malicke brucho, neboj dieta nebude malicke

lenkadenisa
12. máj 2022

@fraev ak čakáš prvé, tak chápem, že sa chceš popýšiť 😄 ja som ani pri jednej dcére nemala veľké brucho, dlho na mne nebolo vidno, že som tehotná, až možno od toho 6-7 mesiaca, dovtedy som bola len taká lepšie najedená 😂

nelinka888
12. máj 2022

Jój tak zatiaľ si to užívaj 🙂 Sa môže stať že ti narastie ,,z večera do rána" :D a to ešte len bude sranda 🙂 Neboj nič je to ok 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre