Je možné, že nemám žiadne bruško a to som už 7kg pribrala (16tt)?Este ktomu je to aj 3.tehotenstvo. Pri predošlých som o tomto čase už mala pekne tehotenské. Pohyby ešte necítim, teda posledné tri dni cítim jemne bublinky 1,2x za deň. No tiež som si není istá na 100%ci sú to pohyby.
určite áno, je veľa žien, čo ešte aj pred pôrodom majú malinké bruško 🙂
@34michaela nic sa neboj, ja som v siestom mesiaci zapla nohavice. Vaha novorodenca 3800 g a celkovo som pribrala 18 kg. Vsetko je v poriadku, keby nebolo, lekar by to riesil
@34michaela ja dnes začínam 26.tt a +8kg zatiaľ a idem si z toho vytrhať vlasy :D :D asi preto, že je to prvé tehotenstvo a herečka som si myslela, že to dám do 10kg (myslené za celé tehotenstvo)...
@silviazlat to ešte raz toľko priberies😊
@34michaela 7 kg je už dosť na 16 ty ja som mala bruško malé mala som väčšie boky a zadok brucho viac vec nie
@34michaela ja som 19tt a mám plus 4kg, brucho už dlho vidno ale ja mám pocit že som pribrala aj 10😂 tiež čakám tretie...
@34michaela ale keby bolo mensie dr ti to aspon napovie nie a upozorni ta
@luccija To si ma teda ukľudnila :D
Baby keď ste sa tu tak pekne rozkecali. Povedzte mi prosím, či to máte aj vy tak. Ráno som vždy raňajkovala. Väčšinou 1 rožok, alebo nejaké pečivo, ovsené kaše, zelenina nesmie chýbať... proste klasické raňajky. Teraz to mám rovnako, avšak keď zjem len 1 rožok, alebo rovnakú porciu ako kedysi, tak som za hodinu hladná ako vlk... Na obed a večeru som ok. Len tie raňajky nechápem. Je možné, že mi ráno rýchlejšie trávi??
@silviazlat áno, tiež mám pocit, že som doobeda skoro hladná,, piješ dosť vody? lebo ja aj pijem menej vody ráno, nechutí mi :/
Mne brucho bolo akotak vidno az v 7🌜, nic si z toho nerob😉
o mne takmer do 8. mesiaca nik nevedel ze som tehotna, az potom sa mala ukazala a za tie posledne dva mesiace mi vyskocilo brusko.
@s_a Vodu mám pri sebe stále - v práci. Pijem nesladené minerálky, neperlivé, občas citronádu - tú si dávam vždy k obedu.
@s_a ešte som nenapísala, že som v 26.tt
Dobrý deň prajem všetkým chcem sa vás spýtať som v 30tt.a nemám ani brucho na 30 týždňov tehotenstve?
@s_a hejze..sa ich ide pytat dr...a s cim to idete rodit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja končím 20 týždeň, síce prvé tehotenstvo, ale bruško vykúka veľmi pomaly, bežne si to človek ešte na mne nevšimne 🙂