Som v 16. týždni a cítim bublinky

zanetakovacsova
13. mar 2021

Ahojte baby. Som prvorodička a som 15+4TT. Posledný týždeň cítim také jemné bublinky niekedy viac krát cez deň niekedy ani nie. Cítim to hlavne keď si pochutím na niečom na čo som mala naozaj chuť alebo už keď oddychujem. Myslím si že ešte na prvé náznaky kopania je skoro ale zas nenadúva ma ani nič iba cítim tie bublinky. Čo si o tom myslíte 🤨🙂

deti95060810
13. mar 2021

podľa mňa prvé pohyby...

rachel36a
13. mar 2021

Presne tak sa zacinaju citit prve pohyby...ako bublinkovanie v bruchu

tatiana321123
13. mar 2021

Áno to budú prvé pohyby 😍

saxana000
13. mar 2021

Ano prve pohyby.bublinky alebo akoby skvrkanie v bruchu dotyk motylich kridel.viac sa sleduj hlavne ked budes odpocivat kym sa hybes chodis babo to hojda a spinka akonahle si lahnes zacne sa vrtiet a budes to citit.cim dalej viac.

pribinak
13. mar 2021

@zanetakovacsova na prvé pohyby u prvorodička je ešte asi skoro, to bude skôr peristatika čriev

lenzas
13. mar 2021

Mozu to byt prve pohyby, ja som tiez mala tak skoro, aj ked by som to nepopisala ako bublinky.

pininka1
14. mar 2021

U kazdeho je to individualne, zavisi aj ako je obratena maternica. Ja som prve okolo 18tt, ale druhe a tretie ovela skor. Aj babka ktora mala 5 deti mi potvrdila ze ona citila.pohyby velmi skoro.

zanetakovacsova
autor
14. mar 2021

Ďakujem za každú odpoveď 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre