ahojte moze mi niekto poradit som v 15tt.....a dnes od rana sa mi hrozne kruti hlava.merala som si aj tlak a mam 110/71 a tep 105...mohol by mi niekto prosim poradit ci je to dobry tlak alebo mam radsej ist k lekarovi?...dakujem
ahoj, v prvom rade sa nestresuj, nizky tlak v tehu je dost casty....
treba sa dost napit, lahnut si a vylozit si do vysky nohy, po chvilke si skusit sadnut, ak sa bude tocit hlava, zase sa treba napit a lahnut...malo by to prejst...
lekara by som alarmovala, keby ti bolo skutocne zle.
určite veľa pi,,ľahni si ak to neprejde tak choď,, 😉
sprav si čaj. Ten dorovná tlak a bude dobre.
a este jedna dobra rada, mam ju od sestricky, ked ti pride tak nevolno, maj pri sebe sladky cukrik a daj si, pomoze to trochu, mne sa to tiez dost casto stavalo, rychlo som si musela aspon sadnut, napit a cukrik 🙂
mne byvalo tiez zle z nizkeho tlaku, pomohlo obcasne pitie mineralok, vela oddychu, pravidlena strava a hlavne ked som zacala brat preventivne zelezo (na radu lekarky), tak sa mi to podstatne zlepsilo ... hlavne nechod nikam, kde by si mohla odpadnut a nikto by ti nepomohol ...
mne oporucila sestricka, vela pit a ze si mozem dat aj slabu kavu s mliekom...
ahoj musis ist mne sa tiez robilo a lekar mi povedal ze to preto lebo krvny obeh ide cez teba dietatko a znova cez teba tym padom je ten obeh krvi spomaleny a srdiecko tak rychlo nedokaze pumpovat a to su tie zavraty
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tlak je v poriadku, tep je zvýšený.. ak sa ti niečo nepozdáva, tak aspoň zavolaj 😉