Ahojte, má niekto skúsenosti s niečím takým? Pri prehĺtaní slín mám pocit že mi niečo vadí v hrdle. Chorá nie som. Môže to byť z palenia záhy? Alebo nejaká alergia? I keď doteraz som žiadnu nemala?
moze to byt aj krcna chrbtica - ja to zvyknem mavat a nemam ziaden zapal krku ani nic podobne, proste zle lezim a za par hodin mam pocit ako keby ma nieco stiskalo v krku
Stitna zlaza kludne
Ja som mala presne taky pocit. Tiez ma tak palila zaha. Po tehu to samo preslo.
@viestta
@ayanamirei už to mám práveže dlhšie a zmizne to a potom sa to vráti len som zatiaľ nestihla tak odpozorovať čo môže byť spúšťač.
@marlent ale veď odbery na štítnu sa robia v tehotenstve,nie? Aj keď neviem ako mi dopadli,nič mi nehovorila. Alebo že by sa to zhoršilo až po nich?
@silviak ja si tiež myslím že by to mohlo mať súvis so zahou, ale sa čudujem že už aj tá zaha prišla nejako skoro 😱🙈
@ayanamirei ja to mavam uz asi tyzden, uplne akoby som nieco mala v krku, vcera sa mi aj zle prehltalo a od vcera ma aj priserne boli krcna. Moze to byt z toho? Chystam sa ku fyzio lebo celkovo som rozbita po porode tak som zvedava😱
Ja som to mala pri synovi cele tehotenstvo uz od uplneho zaciatku. Asi v 8-9m uz to bolo lepsie a po porode to uplne zmizlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?