Moze to mat vplyv na vyvoj babätka? Som nervozna a obcas skriknem po malom doma. 🤦♀️ Snazim sa byt kludna ale to niekedy fakt nejde... ked som cakala prve som cele dni prespala nikto ma nevytocil ale toto druhe tehotenstvo mam strach ze sa moze nieco stat. Tlak vysoky nemavam z toho ale proste sa potrebujem obcas vykricat 🙄 ake tehotenstvo ste mali vy? Bolo vsetko v ok?
Podľa mna je to všetko v poriadku. Hormóny s nami mávajú jedna radosť. Ako starého máš syna? Ja mám 18m syna a tiež musím chodiť predýchať niekde lebo mi všetko robi nervy, ja som cca 9tt a Pevne verím, že to čoskoro prejde 🙄 tiež by som najradsej zaľahla a spala kľudne aj do pôrodu 😁 Ale zodpovednosť nepustí 😊
Moje ma 3,5 roka neposlucha zle robi a ked ma nervy tak zo vsetkym buchaaaa 🤦♀️ uz som nieledy na nervy z toho 😪 a bojim sa o to male v bruskuuu ci bude vsetko ok..
neboj sa, bude v poriadku, to by si musela dennodenne zazivat extremne stresy, nestastia a take veci aby sa to na babatku nejak prejavilo
ja som prave preplakala noc.co uz.urcite situacie neovplyvnime.aj ja chcem byt kludna.pocas placu som mala dychacie tazkosti.strasne
Ja som mala obe tehotenstva take že ten prvý trimester bol so mnou na nevydržanie,by som vraždila už len za pozdrav,všetko mi skratka vadilo,sama sebe som liezla na nervy a bola som strašne výbušná😃deti problémy nemaju😃len ja s nimi😃😃😃čo má jeduju,jeden má 14 mesiacov a druhý 4a pól🤷♀️😃 ale teda som kludna povaha povacsinou a podľa mojich nálad mi tehotenstva odhalili,že som bola neznesiteľná 🤷♀️😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja ti sice neporadim lebo sama tiez stresujem a tiez sa bojim ci to neskodi v tehotenstve...ale kratkodoby stres by nemal skodit..ale samozrejme najlepsie by bolo nemat ziadny ale to fakt niekedy nejde