Ahojte vsetci chcela by som sa vas na nieco opitat vcera aom vela malinovky vypila a drzala som to v sebe dva hodiny a o 12v noci som sa prebudila ze chcem ist na zachod tak somsla vstala som a strasne ma pichalo v podbrisku dosla som si na na zachod ze chcem ist cikat a neslo mi len trosku som cikala a picha ma stale v podbrisku neviem co to je poradte mi prosim lebo sa bojim moze to byt nieco zle
To neni ziadny vymisel ;( chcem len radu
Mozes mat aj zapal moc.ciest ak ta picha v podbrusku. Alebo iny zapal.
jeziskove huslicky..... 🙄
@saljakova keby si vypila liter slivovice tak to je ina rec,ale liter malinovky????
jasnéééé...podľa toho akú malinovku si vypila,podľa toho budeš mať farbu moču..
a nepichá ťa aj inde ako len v bruchu?
@dominika6 a farbu dietata. Ja osobne by som vynechala kolu lebo co ak nahodou farba prejde? A caj by som vobec nepila lebo hnede??? No kazdopadne by som sa fakt bala.
A tie hrubky ach jaj..
@saljakova Nepi nič, nedýchaj, nejedz, zavri sa do sklenenej "banky" a nech ti tam podávajú max. filtrovanú vodu a stravu. Ale nie naozaj teraz - žena ty si len tehotná, nie si chorá - jedz, pi čo len chceš -samozrejme s mierou a nie alkohol...A že ťa pichá v podbrušku-no ak by som aj ja netehotná vypila 2 litre vody a nešla čúrať pár hodín tak aj mňa pichá a nielen v podbrušku. Boooože, mať vaše problémy a ministrov plat...... 😀 😀 😀
S tymto treba ist k lekarovi a nie na MK, to nie su srandy. Kamoska to mala v tehotenstve tiez, maternica jej tlacila na mechur a ked nechodila cikat pravidelne, potom uz to neslo a museli ju vycievkovat. Aj v nemocnici si kvoli tomu polezala par dni.
kľud kočky, prázdniny o chvíľu končia 😉
Toto hadam nemyslis vazne takyto *problem*? Ani neviem ci sa smiat ci plakat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@saljakova neotravuj nás tu s blbosťami vymyslenými