Ahojte viem ze takýchto tém je dost ste momentalne niektora tehu a nic vam nieje ?? Som v 14 tt a musim sa niekedy az uvedomiť ze bacha ved si tehotna 🫣😂😂 sem tam ma bolia kríze inak nic ..na zaciatku ma boleli sem tam prsia …
V prvom tehu som absolútne žiadne príznaky nemala 🙏 bolo to tehotenstvo ako za odmenu 🥰
@elizabet173 ved ja som rada 🙏🏻🙏🏻❤️len tym ze naposledy som bola pred 3 tyzdnami a idem az o tyzden na kontrolu tak stresujem 🙈
@elizabet173 ďakujem ❤️
Ja som mala take tehotenstvo.kebyze brucho nerastie neviem ze som tehotna. Takze uzivaj si to 🤗
@hennyinnsbruck 🙏🏻🍀🥰🥰🥰
Ja som tak mala pri chalanoch nič mi nebolo zase pri babach som si štyri mesiace užila
@andrejka1974 tak potom poviem ci bol chlapcek 😂😂❤️
Ani mne nic nebolo (2x chalani 😀)
@beata_k 😂😂 o tyzden dam vediet mala by som byt v 15 tt tak by mohlo byt vidno 😍
Ja som tiež nevedela že som tehotná až do 21 týždňa kedy som začala grciat hnackovat úplne zo všetkého a trvá to do teraz ..a inak ja už som 31 týždeň čiže 8 mesiac a nemám žiadne brucho 🤷🤷 čiže nikto vôbec nevie že som tehotná ale zase som rada lebo môžem normalne fungovať 😊
Zatial si to uzivaj 😊 ja po 20 tt som vracala non stop, az do porodu. A to som bola aj pre to hospitalizovana na tyzden lebo nic som nedokazala zjest. A aj z piskot som vracala,takze si zaklop 😉 a cakala som dievcatko 🩷
Ja čakám dievčatko a príznaky žiadne okrem prvých náznakov bruška az v 17-18tt aj to len poobede/večer, aktuálne som 20+6 a k malému brušku sa pridali pohyby, inak nič
Ja tak isto nič 😁ako keby som nebola a tak tiež má kríže vedia bolieť a prsia má boleli na začiatku inak vôbec nič.Som tiež v 14tt ale bruško mi už akosi rastie 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bud rada a klop na drevo…