Ahojte baby som prvorodička a preto sa Vás chcem opýtať v ktorom tt ste cítila prvé pohyby bábätka?
@mimi97 ja som cítila až v 25tt
Ja som citila asi najskor po 18tt niekedy a to som chuda moze to prist hocikedy 🙂 ale na dobre sa caka 🙂
prvorodicky cca v 20tt...ja som zacala citit v tom 20tom
Baby ďakujem Vám za odpovede a želáme Vám krásny zvyšok dňa 😘
Az v 23tt a nie silno, ako peristaltika...
Nevadí ja som si tiež počkala dlhšie na pohyby isto su len ich dobre necítia lebo sú slabulinke ja som tiež stresovala a nechápala som že prečo ale potom prisli neboj
Baby este sa chcem spýtať ako dlho a koľko mg ste brali kuselinu listovu?
v 19.tyzdni
Ja som začala začala citit 16+5. Ale to je možno tým, že mam 48kg, kamošky mi vraveli že asi budem citit skor babo. Neboj, babo sa ozve čoskoro 😍
Ja som jasne cítila pohyby až v 22 TT 😊😊😊
Ja som začala cítiť v 24tt
Ja az okolo 20tt,tiez som prvorodicka,zalezi asi aj ako mas placentu,ja mam v predu tak to bolo take tlmene
Mohla som citit pohyby ako take tukanie v 16tt?
Ja som začala cítit pohyby v 20tt, nádhera 🙂
Teraz prešli 2 týždne a už som zažila aj veľmi živý večer. Mala som pocit, ze sa vo mne tancuje breakdance :D
Ja som bola cca v 20 tt. Bola som u sestry a hovorila som jej, že asi mam niečo s črevami, že už týždeň cítim furt nejaké bublinkovanie, ale ze mi nie je ani zle ani nič a ona mi na to hovorí, že: ty blbaňa, to je bábätko 😂 Ja som si myslela, že ono to hneď budú kopance a pritom to bol len taky pocit ako keby mi z vnútra brucha chodila bublinka z jednej strany na druhú 😂 ale najkrajší pocit na svete to bol 😍😍
Ahojte, koncim 20tt a zatial nic necitim ☹️ kontrolu mam buduci tyzden dufam ze je vsetko ok.
@sonka_miro Nebojte sa! je to individuálne 🙂 všetko je iste v poriadku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mimi97 kludne aj 23tt mozes citit 😊 staci byt trpezliva ono to pride ...