Ahojte,chcela by som sa s vami poradit ci sa nieco podobne deje aj vam...Odvtedy co som tehotna (19.tyzden),kazdy mi neskutocne lezie na nervy,nemam chut sa s nikym stretavat,dokonca sa hadam aj s mamou,co mame inak perfektny vztah. Vacsinou su to zeny okolo mna,co ma neskutocne rozculuju a mam na nich alergiu. Myslite,ze je to normalne? Da sa nejak ukludnit?
Vitaj v klube. Ja mávam takéto stavy. Najradšej by som všetkých poslala ... . Sama si to uvedomujem a som z toho nevrlá. Mne pomáha urobiť niečo pekné, uháčkovať čiapku, pachvork, atď, Mne to vyvolávajú isté osoby. Potom som na všetkých taká. Sama neviem čo s tým viac robiť.
Tiez som take mala, ale uz je dobre 🙂
Jasne! Hormóny.
@ivetlo presne,tiez mam z urcitych ludi uz koprivku. Obzvlast v praci ich nemozem uz pocut ani dychat,lebo mam pocit ,ze uz mi asi odleti dekel...alebo svokra...uz pri pomysleni na nu sa mi jezia chlpy...aj ja by som najradsej nieco vyrabala,ale nikdy som to neskusala ani sijaci stroj nemam,bojim sa ,ze ked nieco domrvim,tak bude este horsie 😅
@anezka88 to je tiez ono,tusim ta otazka pride este skor,ako sa ma opytaju ako sa mam 😠 ale tato odpoved je dobra,snad to vacsine da najavo,ze ticho lieci 🙂
@lalala85 ja som cely zivot nervozna z ludi 😀 ale v tvojom pripade je to normalne,mas rozhadzane hormony,casom sa upravi
no ja som mala pravze opacny problem vkuse som chcela niekde byt a kecat s ludmi a posledné 3 mesiace som musela len lezat tak to bolo pre mna priserne. To su tie hormony mozno to prejde a neustale otazky ako sa citis co drobce a tak su otrvane to verim
@sunshineka hej,mam pocit,ze mi to uz zostane 😠 nemozem nikoho ani vidiet,najradsej by som odisla do nejakej chatrce uprostred transibirskej magistraly..
Obavam sa toho ,co pride po porode,kazdy bude zvedavy a chodit na navstevy,co budem chciet akurat svaty pokoj a ked mi niekto bude chytat dieta,asi budem vrcat.. na prasky...
@vege1 to ma mrzi,to urcite budu pocuchane nervy,ked niekto zazije nieco podobne,potrebuje sa z toho v tichosti dostat a nie pocuvat blbe reci. ale podla mna u niektorych osob nam nejde odvalit dekel z hormonov ale z ich tuposti a zvedavych frnakov,co musia pchat vsade,kde ich netreba..akurat to vtedy clovek asi aj viac vnima,to je zase pripad mojej svokry - ta musi byt vsade zainteresovana a vzdy musi mat pravdu...brrr
@aduska211 hej ,to je jeden z dalsich priznakov,najma u ludi,co nikdy dieta nemali a zacinaju im asi tikat hodinky alebo co a robia si z teba encyklopediu 😠 ale ked nieco potrebuju,tak uz ich nezaujima ci ti je zle 😕
@evicka547 asi to zalezi aj v akom prostredi si,ale tak asi tvoj problem bol takz zvladnutelnejsi,horsie je musiet sa stale niekomu vyhybat 😉 ale ako hovoris,snad to prejde...
@lalala85 Ja som toto mala cele tehu, nikoho som nemohla vidiet, citit, pocut. Katastrofa. Za 4 mesiace budes zase normalna, neboj, prejde to 🙂
Dakujem vsetkym za podporu aj uistenie,ze mi nehrabe 😅
Krasne Vianoce prajem vsetkym
teraz to maš kôli hormonom tak ale čo ked teraz počas tvojho tehotenstva niekoho uraziš tak veľmi že povieš niečo že ťa to bude mrzieť už navždy možno ten človek ktoremu niečo povieš prijme tvoje ospravedlnenie ale už nikdy to nebude ako predtym takže zvažuj poriadne čo komu a akym tonom povieš jasne pod vplyvom hormonov ale ked už budeš mať bäbatko budeš sa na to pozerať inač to mi ver.
@lalala85 z tohto mam aj ja traumu.hlavne moja svokra sa velmi rada stara a poucuje druhych ako a co maju robit.ked si predstavim,ze bude stat nadomnou a poucovat ma ako sa ma kojit,tak uz teraz ma ide vystriet.nad svagrinou takto stala a ja nechapem,ze jej to nevadilo.ja neznasam,ked ma niekto pouca a stara sa do mojej vychovy
@sunshineka napodobne,preto uz teraz spriadam nejaky plan ako sa jej co najucinnejsie vyhnut kedze moj je maminkin milacik,maminka ma vzdy pravdu a maminka nam chce len dobre,tak je to kazdodenny boj.uz len ked vidim ten jej vyraz hodny Kim-Cong Una tak mam dost...
ja som toto mala v prvom trimestri....az som sama sena nespoznavala......terazs mi strasne vadi, ked mi ludia chytaju brucho.....(aj ked je to rodina).....nechapem preco, ale vadi mi to. Ja nikoho cudzieho (myslim tym okrem manzela) za brucho nechytam, tak nerozumiem, preco maju taku potrebu druhi ludia....
@snowwhite81 preeesne a ked sa vypytuju na meno, aj keby som vedela by som nepovedala... A vadi mi aj to, ked oslovuju babo uz menom -hocijakym... strasne ma to vytaca, a vytaca ma vseeeeetkooooo.... uz nech porodim a prestanem kojit, lebo aj kojacie matky maju debilne spravanie.... hormony este stale pracuju... ja tak strasne chcem byt chlap /akoze nechcem sa premenit, ale lutujem, ze preco som sa nenarodila ako chlap/, oni maju vsetko tak jednoduche, uz aj to zmysanie
Ja zazivam nieco podobne az na to, ze v mojom pripade mam strasnu alergiu na bezdomovcov a vselijake ine podozrive typy. Ked vidim, ze sa ku mne nejaky priblizuje chyta ma strasna agresivita... Asi to je strach aby sa mi (a tym padom aj malemu) nic nestalo. Nejaky ochranny instinkt alebo co 🙂
Boze babule aja ze som sama...ze mi neskutocne lezia v zaludku asi vsetci ludia v okoli😯😯😯 az mam strach ist do mesta alebo dade..co nechcem nikoho vidiet..a nebodaj sa zle ku dakomu chovam napriklad k rodine k mame alebo manzelovi a uz aj revem..dufam ze to pominie po porode ..fuuu tie hormony to aj malokto uveri ze moze mat zena taketo stavy v tehu..😡
Ja leziem na nervy aj sama sebe 😀 😀 😀 Inak mne vobec nevadi rozpravat o tehotenstve, tesi ma zaujem druhych, skor by ma mrzelo, keby ma ludia ignorovali. Ale nemam rada, ked sa so mnou zacnu nejake zeny porovnavat, co boli dobre ze nie pred 20 rokmi tehotne a zacnu, ze Z coho si unavena? Ja som v 9. mesiaci tehly nosila / hrala neviem co.... a ked poviem, ze na zaciatku tehu je to normalne, tak ze: v nasich casoch nebol internet, nic sme nevedeli a dobre bolo... 🙄 Tieto hlasky ma uplne znechucuju a nemam chut sa potom s nikym rozpravat.
@eva.ballester tak take hlasky by kazdeho znechutili, to sa ti ani vobec necudujem
A ešte je tu kapitola pôrodu...ako budeš rodiť, ako uplatit doktora...jaaj mam to za sebou 😀
@dasenka26 dobre mienene rady alebo hororove historky?
@eva.ballester skôr to druhé 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
asi máš pocit že každý je múdry.... ja som neznášala keď sa ma vypytovali čo to bude? Tak som len tak odpovedala že "dieťa".....