Zdravim vstupujem do 2trimestra a zmizli mi nevolnosti ,zvracanie a podobne .Pred tyzdnom mi bolo este zle a teraz uplna balada.Az som sa zľaka.Je to v poriadku ? Zeby sa konecne zacnem aj tešiť.🤭Su tu baby ktore ani priznaky nemaju?
pre toto je druhy trimester skvely, uzivaj si to
Je to úplne ok 🙂 Ale chápem tvoje znepokojenie, ja som síce len 10tt ale z dňa na deň mi tiež prestali všetky príznaky po 3 týždňoch nevoľností, únavy, bolesti pŕs 😅včera som šla s malou dušičkou na kontrolu, ale všetko je v najlepšom poriadku❤️ takže užívaj si to🙏
Buď rada a užívaj si to! Ja som pri všetkých tehotenstvách grcala ešte aj v deň pôrodu. Nebola to žiadna sláva, ver mi.
Snáď nechceš zvracať celých 9 mesiacov. Buď rada a užívaj si
Nie nadarmo sa vraví , že druhý trimester je najlepsi . V prvom býva väčšine báb zle , samozrejme že veľa aj nie , ja som napríklad ani jeden jedinýkrát nevracala ale bývalo mi na začiatku tehotenstva zle akokeby som bola po strašnej opici z prechádzajúceho dňa . To som už aj vracať chcela nech sa mi uľaví ale nešlo . Druhý trimester som kvázi nevedela že som tehotná . No a posledné cca dva mesiace už boli ťažké skrz veľkého brucha , vyššieho tlaku , strašne som sa unavila zadychala hneď , nevládala , chrapala jak medveď 😀😘 takze podľa mna je to úplne v poriadku držím palce !
Bud rada, toto je to najlepsie obdobie. Je to uplne normalne. Neboj, coskoro sa zas nieco objaví 🙏
Jooj buď rada .. pri prvom mi presli priznaky v 20tt ale zato som grcala na pôrodnej sále .. a pri druhom tyzden pred pôrodom
Druhý trimester zvykne byt taky "najpphodovejsi".mnohým ženám prejdú nevoľnosti, a zároveň brucho ešte nie je také, aby prekážalo.
Užívaj si to a teš sa, ze nie si z tých budúcich mamiciek, ktoré majú nevoľnosti a vracajú celé tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to úplne v poriadku 🙂 užívaj, druhý trimester je super