Ahojte dievcata, som v 26tt a pri prestavbe domu som sa nadychala penetracneho nateru a sklenej vaty ked chlapi robili. Mohlo sa stat nieco malemu?
Nič sa nestane. My sme ešte dokoncovali prerabku domu ešte som aj maľovala a lakovala schody a nič sa malému nestalo.
Moja zena dva tyzdne pred porodom lakovala drevo s luxolom a v tretom tyzdni, ked este nevedela, ze je tehu, sa opila ma vianocnych trhoch z medoviny na kasu 😀 a chlapec dobre 🙂
Ja som hneď na začiatku tehu s riedidlom čistila skoro celú škôlku po maliaroch a teda som sa ak fajne priotravila, strašne mala hlava bolela, bolo mi hrozné zle. Ale našťastie ani mne a ani malej sa nič nestalo. Treba vraj potom piť mlieko, že zneutralizuje jedy,ale to sú len také babské rady
@pininka1 to su babske rady naozaj, lebo to funguje len ma obmedzene mnozstvo jedov, najma takych s jakymi neprides bezne do kontaktu (kyanid) a iba pri uziti cez traviaci trakt, cize pri nadychani ti to nepomoze. Navyse v drvivej vacsine jedov (napr. muchotravka zelena) ma mlieko prave opacny efekt - zosiluje ucinok jedu, nakolko tieto jedy su rozpustne v tukoch, ktore mlieko obsahuje
@luci767 prepac, ale smejem sa, pripomenulo mi to temu "Vdychla som trblietky" 😂 nie, urcite sa malemu nic nestane, neinhalujes to bezne, to by po svete chodili same chore deti, keby mal kazdy nadych ublizit...
pokial ti nebolo zle, tak si myslim, ze to nebude nejaky problem. to je jednorazova zalezitost, takze mu to ublizit nemohlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nic neboj,ja som sa tiez nadychala a bola som uz v 33tt a vsetko v poriadku