Dobrý večer, je normálne keď som na začiatku 27tt a cítim slabulinké pohyby aj to len sem tam ale cítim večer bublinky? Hlavne keď si ľahnem a vtedy cítim bublinkovanie. Nemala by som cítiť pohyby a bublinky už nie? Dakujem
Ja som už pomaly 32hy týždeň a ani raz som necítila nejak úplne zreteľne pohyby už vôbec nie viditeľne … väčšinou len keď som si ľahla , každé vyšetrenie ultrazvuk chvalabohu v poriadku , a ešte som teda “kus zeny” žiadne fifipierko ale ťažká váha 😆😰 takze aj väčšie brucho mi to asi tlmilo .. dôležité je nech je malé v poriadku 😍
Dakujem, zľakla som sa lebo tu čítam na mk že ako niektoré cítia pohyby už od 17,18tt 🤷♀️
Je to veľmi individuálne 🙂 nad tým sa netreba vôbec stresovať. Záleží to od mnohých okolnosti. A možno je malé aj taký flegmatik a nechce sa mu moc 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zalezi aj od polohy maternice (niekto ma.obratenu smerom dozadu), od toho, kde je placenta...a aj od telesnej konstitucie matky