Ahojte baby 🙂 ešte 1 deň a budem v 23 týždni. Bábo dajak nekope ani nič neviem prečo dnes som ho tuším ani necítila a to už je večer je to normálne nič mi nieje som v pohode nemám bolesti ani nič zlé mi nie je. Potom ked ja sa cítim dobre tak aj bábo je v poriadku však ? V pondelok idem k doktorovi tak sa teším zároveň aj bojím. Máte to aj vy tak ? Ak by dačo bolo to by som vedela ?? Telo by mi dalo vedieť je to tok však ? Dakujem
Moj tiez tak su dni ze ho musim ,,budit,, aby sa pohol a su dni ked mam pocit ze sa zomna chce vykopat von 🙂
@beatrice1607 no zo začiatku som ho cítila dosť intenzívne a teraz tak slabo všetko alebo len 2-5 x ale nič také silné iba malé bublinky alebo ako keby dudnenie
V 23 tt je to podla mna ok. A postuchala si do neho? Mozno len spinka castejsie ako predtym.. Skus ci sa zacne vrtiet. 🙂
@beatrice1607 áno poštuchala pohladkala po brušku prihovorila sa a nič
ja som v 23 citila len slabucko ... kde mas placentu? ak vpredu, mozno aj preto citis slabsie ...
@rossaa rady su podla mna zbytocne. Chod radsej na pohotovost na UZV. Ci je vsetko ok. Radsej prist 100x zbytocne ako raz neskoro.
skus vypit nieco studene, alebo si daj nieco poriadne sladke a pockaj chvilu. mohlo by to babatko podnietit k pohybu. skus si potom lahnut na chrbat, chyt si brucho rukami o sustred sa, ci nezachytis nejaky kopanec 😉 v 23 tt podla mna netreba robit paniku, mozno sa babo len nejako inak ulozilo a necitis ho tak ako predtym...
mne vzdy pomohlo sladke a lahnut vylozit nohy a pockat inak cele tehotenstvo som citila malo pohybov a kolko bolo dni kedy ked som chcela citit pohyby som musela zalahnut ....mozno mas placentu vpredu a tak su ti pohyby tlmene a necitis to tak neboooj bude ok
Ahoj ja keď som čakala dcerku tiež som ju jeden deň necitila skoro vôbec a to som bola 30 tyzdni a hospitalizovali ma začali mi kontrakcie a hrozil mi predcastny porod a to išla iba stym že sa menej hybe na tvojom mieste by som išla na pohotovost rýchlo ci je všetko poriadku fakt radšej 100 krát ako 1 krát a neskoro drzim palceky aby ti to dobre dopadlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rossaa A inokedy je zivsie? Skus ho rukou postuchat, mozno je to len lenivec.. 🙂