Ahojte ja som práve v 23 týždni a 1 dni...už 2 týždeň behám po doktoroch lebo mam slabunké krvácanie...pozerali ma sonom...malinka je v poriadku, aj placenta dobre drží dokonca aj kŕčok mám v poriadku len nevedia mi povedať, že z čoho vlastne krvácam ☹ nemali ste náhodou niektorá podobnú skúsenosť
sestra mala taký problém,ale jej zistili,že krváca z krčka maternice abolo to po sexe tak ,ale išla ležať do nemocnice apotom to ustalo
čo tak slabá žilná stena,praskne ti žilka pod tlakom bruška,to nikoho nenapadlo 😒
No ja som na tom podobne...špinila som v prvom trimestri 3 tyzdne...a teraz som v 15+5 tyždni a dnes som sa zobudila a krvacala somako pri kramoch...a tak isto mi neviedia zistit príčinu že všetko vyzera byt OK no tiez neviem čo si o tom mysliet...pri prvom som nemala absolutne ziadne problemy...
ja som mala podobny problem, krvacala so v 26 tyzdni, utekala som na pohotovosť , krv som postrehla len na toalete , mala som stolicu, tažko to mohlo byť tým a takisto ssme sa den predtým milovali. pobudla som sí tam par hodin a pustili ma domov.
Baby,mne takto zistili polyp na krcku....Aj včera sa mi Ho lekar len dotkol a spustilo sa mi kopec krvi.
Mne tiez nevedia zistit, cim to je, som v 23 tt a skor mam taky vytok s primesou krvi, uz som ho mala viackrat, potom jemne hnedy vytok a stale sa to opakuje a ze je vsetko ok, placentu mam v zadu a nizsie tak mozno tym a ze aj z krcka to moze byt, ale vzdy ma to vylaka...
Ja som to zažila v prvom tehotenstve v 19 týždni. Bol to myom, ktorý sa odtrhol a odplavil. Stalo sa mi to 1x a hneď ma nechali 2 týždne v nemocnici. Viem, že teraz to už nemocnicou neriešia, skôr chodíš na kontrolu ambulantne.
Ahojte. V 19t som mala slabunke krvácanie letela som na pohotovosť a tiez bolo všetko ohľadom tehotenstva v poriadku. Povedali mi ze to mohla byt prasknuta cievka... Kludovy režim 48 hodín po skonceni spinenia. Krvácanie mi prestalo a po pár dňoch menej ale znova spinenie. pretože som sa zvysoka vybodla na kľud takze druhý krát som oddychovala poctivo az 48 hodín po skončení spinenia. Teraz som 24t a zatial sa mi to nevratilo Doktorka mi odporučila vyhýbať sa prudkým pohybom
Ahoj, ja som to mala od 19 tt 3x a vždy po stolici, asi jak som tlačila. Lekár zistil,že mi placenta kúsok zasahuje do krčka a mohla zakrvácať,inak nič. Už sa pekne vyťahuje už len malinko zasahuje, naposledy sa mi to stalo minulý týždeň,ale zas ten istý scenár,už som ani nešla k lekárovi. TO keď mám zápchu tak ako viac tlačím,tak vtedy. 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mohla si mat myom ako ja, a ten sa ti odplavil, netrap sa tym, alebo v case menzesu si mohla zakrvacat, niektore zeny mavaju aj pocas tehotenstva slabsi menzes..
ja som tiez zakrvacala v tom tt, ale islo o ten myom
ked ta riadne skontrolovali, tak sa tym netrap 🙂