Slabé krvácanie v 24. týždni. Z čoho to môže byť?

zuzka2102
30. apr 2013

Ahojte ja som práve v 23 týždni a 1 dni...už 2 týždeň behám po doktoroch lebo mam slabunké krvácanie...pozerali ma sonom...malinka je v poriadku, aj placenta dobre drží dokonca aj kŕčok mám v poriadku len nevedia mi povedať, že z čoho vlastne krvácam ☹ nemali ste náhodou niektorá podobnú skúsenosť

takyna
30. apr 2013

mohla si mat myom ako ja, a ten sa ti odplavil, netrap sa tym, alebo v case menzesu si mohla zakrvacat, niektore zeny mavaju aj pocas tehotenstva slabsi menzes..
ja som tiez zakrvacala v tom tt, ale islo o ten myom
ked ta riadne skontrolovali, tak sa tym netrap 🙂

ematko29
30. apr 2013

sestra mala taký problém,ale jej zistili,že krváca z krčka maternice abolo to po sexe tak ,ale išla ležať do nemocnice apotom to ustalo

aristka
30. apr 2013

čo tak slabá žilná stena,praskne ti žilka pod tlakom bruška,to nikoho nenapadlo 😒

mishelle5
30. apr 2013

No ja som na tom podobne...špinila som v prvom trimestri 3 tyzdne...a teraz som v 15+5 tyždni a dnes som sa zobudila a krvacala somako pri kramoch...a tak isto mi neviedia zistit príčinu že všetko vyzera byt OK no tiez neviem čo si o tom mysliet...pri prvom som nemala absolutne ziadne problemy...

ivka219
30. apr 2013

ja som mala podobny problem, krvacala so v 26 tyzdni, utekala som na pohotovosť , krv som postrehla len na toalete , mala som stolicu, tažko to mohlo byť tým a takisto ssme sa den predtým milovali. pobudla som sí tam par hodin a pustili ma domov.

trish31
1. máj 2013

Baby,mne takto zistili polyp na krcku....Aj včera sa mi Ho lekar len dotkol a spustilo sa mi kopec krvi.

silvia371
10. máj 2013

Mne tiez nevedia zistit, cim to je, som v 23 tt a skor mam taky vytok s primesou krvi, uz som ho mala viackrat, potom jemne hnedy vytok a stale sa to opakuje a ze je vsetko ok, placentu mam v zadu a nizsie tak mozno tym a ze aj z krcka to moze byt, ale vzdy ma to vylaka...

miku1
10. máj 2013

Ja som to zažila v prvom tehotenstve v 19 týždni. Bol to myom, ktorý sa odtrhol a odplavil. Stalo sa mi to 1x a hneď ma nechali 2 týždne v nemocnici. Viem, že teraz to už nemocnicou neriešia, skôr chodíš na kontrolu ambulantne.

saimonkaa
16. okt 2013

@trish31 Ahojcek. Prosim ta kedy ti zistili ten polyp? a co ti povedal doktor? Lebo mna vystrasil ze to moc dobre nie je a teraz som vstrese ze co bude.

andy04
18. okt 2013

Ahojte. V 19t som mala slabunke krvácanie letela som na pohotovosť a tiez bolo všetko ohľadom tehotenstva v poriadku. Povedali mi ze to mohla byt prasknuta cievka... Kludovy režim 48 hodín po skonceni spinenia. Krvácanie mi prestalo a po pár dňoch menej ale znova spinenie. pretože som sa zvysoka vybodla na kľud takze druhý krát som oddychovala poctivo az 48 hodín po skončení spinenia. Teraz som 24t a zatial sa mi to nevratilo Doktorka mi odporučila vyhýbať sa prudkým pohybom

nina88
18. okt 2013

Ahoj, ja som to mala od 19 tt 3x a vždy po stolici, asi jak som tlačila. Lekár zistil,že mi placenta kúsok zasahuje do krčka a mohla zakrvácať,inak nič. Už sa pekne vyťahuje už len malinko zasahuje, naposledy sa mi to stalo minulý týždeň,ale zas ten istý scenár,už som ani nešla k lekárovi. TO keď mám zápchu tak ako viac tlačím,tak vtedy. 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre