Máte nejaké skúsenosti s týmto kremikom odkedy ste začali natierať bruško? 🙂 ďakujem
Používala som od dňa, krd som zistila, že som tehotná. Pri oboch deťoch. Strie nemám
Podla mna kludne vyslkusaj, ved je na to urceny. S tymto konkretne skusenost nemam aj ked nejeden krat som ho drzala v ruke a vahala. Ale nakoniec som zostala verna znacke Sebamed, asi aj preto lebo ho vzdy mali v drogerke a mam s tou znackou dobre skusenosti. Strie nemam ani jednu ale vela ludi ti povie, ze je to aj genetika a zavisi aj aku elasticku pokozku mas. Natierala som odkedy sommala trosku brusko (20tt+) az do posledneho dna kazde rano. Ja som natierala aj boky, zadok a prsia 😄, clovek nikdy nevie.
Za mňa super, používala som asi od 5ho mesiaca, cele tehotenstvo. Aj na prsia, strie nemám.
@lenicka777 nikdy som nemala žiadnu alergickú reakciu iba z tohto krému.Natierala som sa olivovým olejom z lekárne, ale ja mam hore dole 10 kg ja mám pokožku zvyknutu asi aj gény na šťastie som strie nemala
Ja ho pouzivam a pouzivala som aj pri prvej ... Pribrala som 23 kilo v prvom, ale striu nemam ani jednu aj ked si myslim, ze to je skor o genetike 🙂
Ďakujem za vaše skúsenosti 🙂 tiež natieram aj boky aj prsia pre istotu 😂 používala som bi oil ale začal mi nejako smrdiet tak teraz skúšam tento Elasti Q
@blumie no ved jasne určute je to aj genetikou ale snažím a tiež natierať ak to ma pomôcť aspoň trošku 🙂
Oveľa lepši sa mi zdal z Dm.ky na strie masážny krém. Nemám ani jednu.
Ja som elasti q pouzivala cele 2 tehotenstva,pri oboch som pribrala 10 az 12 kil uz neviem presne..a striu nemam ani jednu👍
@zuzana1333 super ďakujem 🙂 natierala si sa celá ci iba brucho
Aj stehna a zadok proste moje problematicke partie🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lenicka777 to by som aj ja veru chcela vedieť 😎😉