Skúsenosti s kočíkmi z obchodu BABY-MERCI

sejbipi
10. dec 2020

BABY-MERCI
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s týmto obchodíkom? Dobré či zlé? Momentálne majú zľavu- čím neskôr dodajú kočík tým je lacnejší ale je možné to zaplatiť len prevodom na účet. Dorazil vám kočík od nich? Vznikli nejaké komplikácie? Alebo bolo všetko v poriadku?

tins01
10. dec 2020

My mame odtiaľ 3kombi a všetko prišlo včas a v poriadku. Tiež sme si dali čo najneskorší termín aby sme mali najväčšiu možnú zľavu. Kvalitu kočíka zatiaľ ohodnotiť neviem nakoľko sme ešte nepoužili ale chystáme sa o týždeň 😊

kukulienka999
10. dec 2020

@sejbipi ahoj, my sme objednávali pred 3 mesiacmi a dohodli sme sa, že si ho vydvihneme až keď porodim. Komunikácia bola príjemná, aj na predajni v devinskej sme boli osobne popozerať, akurát tam nemali všetky farebne kombinácie, čo nás najviac zaujimalo 😏 ale tak objednali sme aj tak 🙂 som zvedavá, aký kočiar bude

barus26
10. dec 2020

@sejbipi mám odtiaľ kocik. dorazil včas a je super. Má odtiaľ aj sestra aj kamošky, nemusíš sa bat je to spoľahlivý obchodík 😊

nikus123456789
9. nov 2023

Ahojte , absolútne tento eShop neodporúčam. Na kočík už čakáme 4 mesiac a keby im každý týždeň nepíšem sami sa neozvú a vôbec nevedia predpovedať dodanie. Výhovorky typu , mešká kamión z Číny, neprišla nám zrovna vaša farba…majú síce fain ceny ale nestojí to za tie nervy…strašne zavádzanie a neprofesionálny prístup.

lienka.7
9. nov 2023

@nikus123456789 ja mam od nich 2 a oba vzdy dorazili v predstihu. Dokonca este som bola dohodnutá, ze ak by meskal, tak mi zapozicaju bezplatné od nich.

barus26
9. nov 2023

@nikus123456789 ja mám tiež od nich dokonca som kupovala v najväčšom korona obdobi a všetko bolo úplne ok

sejbipi
autor
9. nov 2023

@nikus123456789 Tiež som mala od nich a prišiel presne na čas, dokonca v predstihu a bez problémov. Síce som ich kontaktovala ja, keď som chcela vedieť info ohľadom kočíka, ale myslím, že to je bežné, keďže určite som nebola jediný zákazník

sejbipi
autor
9. nov 2023

@nikus123456789 rovnako aj kamarátka objednávala pár mesiacov dozadu, im meškal cca 1 týždeň ale ona mala objednanú limitovanú edíciu

nikus123456789
10. nov 2023

@lienka.7 tak to vám závidím, ja už počúvam 3 týždeň výhovorky a asi skôr porodím ako budem mať kočík, ak vôbec. Budúci týždeň už plánujem objednávku zrušiť a objednať inde.

lienka.7
10. nov 2023

@nikus123456789 fiha, to ma teda fakt mrzí... vždy boli seriózni. Aspoň zapožičanie vám nenavrhli? Lebo ja som sa na to hneď pytala, ze co ak porodim skôr. Oni ze žiadny problém, kocik zapozicaju bezplatne

simona082
5. mar 2024

Dievčatá, tak prišiel vám kočík z baby-merci.sk ok? Za aký čas vám prišiel? A platili ste plnú sumu dopredu?

sejbipi
autor
5. mar 2024

@simona082 platila som dopredu sumu so zľavou. Je možné zaplatiť polku teraz a polku pri prevzatí. Je to o dohode s nimi. Všetko prišlo v poriadku. Na každý kočík je iná čakacia doba. Ja som čakala asi 3 mesiace, ale mne to vyhovovalo, kočík prišiel cca mesiac pred pôrodom

simona082
5. mar 2024

@sejbipi takže všetko v poriadku? Lebo dá minto zdalá nejaké moc lacné

sejbipi
autor
5. mar 2024

@simona082 všetko v poriadku. Suseda tiež od nich objednávala a tiež všetko v poriadku

barus26
5. mar 2024

@simona082 aj my sme mali kočík od nich a všetko ok. My sme boli osobne. Majitelia sú veľmi milí

simona082
5. mar 2024

Ďakujem pekne, ukludnili ste ma😊 už som sa bála, že je to nejaký podvod

len_nig
13. mar 2024

Baby a dostali ste aj faktúry alebo iba zálohové faktúry?

sejbipi
autor
13. mar 2024

@len_nig prišla mi ďalšia faktúra aj s kočíkom

simona082
13. mar 2024

My sme nakoniec boli kúpiť v mravčeku v ZA,objednala som na nete, odložili mi to s tým, že som objednala v piatok a hovorím ze buď prídeme pondelok alebo utorok, či to nevadí, povedali, že nevadí kedy chcem môžme prísť...a platili sme na mieste hotovosťou, nechceli nič popredu.......v tom baby-merci chceli celú platbu dopredu a nevedeli ani kedy príde, mne povedali, že do 20.aprila, priateľovi, že do mesiaca.

denithestrange1993
13. mar 2024

@sejbipi odporucam ich,vsetko bolo vporiadku,cena bola myslim najnizsia aku som sa dany model nasla. Dokonca dali aj nejake dodatocne zlavy na ine produkty. Taktiez super komunikacia s nimi.

sejbipi
autor
13. mar 2024

@simona082 dá sa poslať len časť platby, ale treba sa s niki dohodnúť a zvyšok sa dá doplatiť pri prevzatí

sejbipi
autor
13. mar 2024

@denithestrange1993 áno, ďakujem, ja viem. 3 roky dozadu som od nich objednávala

simona082
14. mar 2024

@sejbipi možno v minulosti áno, teraz stále pýtali plnú sumu, odpoveď bola, že vraj v každom lepšom eshope je to tak.

sejbipi
autor
14. mar 2024

@simona082 prepáčte, ale to nie je pravda. Mesiac dozadu som riešila s nimi kočík. Stále je možné zaplatiť na 2x. Možno váš bol lacnejší ako ten o ktorý som mala záujem ja.

simona082
14. mar 2024

@sejbipi
No stál 800€, podľa mňa je jedno koľko stojí, mali by brať všetkých rovnako, nie? A povedať jedno mne a druhé priateľovi tiež neviem či je ok

simona082
14. mar 2024

@sejbipi a píšete, že ste od nich kupovali pred 3 rokmi a zrazu pred mesiacom??

sejbipi
autor
14. mar 2024

@simona082 samozrejme, to bude asi tým, že som znovu tehotná 😂😉 neviem čo riešite teraz😁😁😆

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre