BABY-MERCI
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s týmto obchodíkom? Dobré či zlé? Momentálne majú zľavu- čím neskôr dodajú kočík tým je lacnejší ale je možné to zaplatiť len prevodom na účet. Dorazil vám kočík od nich? Vznikli nejaké komplikácie? Alebo bolo všetko v poriadku?
@sejbipi ahoj, my sme objednávali pred 3 mesiacmi a dohodli sme sa, že si ho vydvihneme až keď porodim. Komunikácia bola príjemná, aj na predajni v devinskej sme boli osobne popozerať, akurát tam nemali všetky farebne kombinácie, čo nás najviac zaujimalo 😏 ale tak objednali sme aj tak 🙂 som zvedavá, aký kočiar bude
Ahojte , absolútne tento eShop neodporúčam. Na kočík už čakáme 4 mesiac a keby im každý týždeň nepíšem sami sa neozvú a vôbec nevedia predpovedať dodanie. Výhovorky typu , mešká kamión z Číny, neprišla nám zrovna vaša farba…majú síce fain ceny ale nestojí to za tie nervy…strašne zavádzanie a neprofesionálny prístup.
@nikus123456789 ja mam od nich 2 a oba vzdy dorazili v predstihu. Dokonca este som bola dohodnutá, ze ak by meskal, tak mi zapozicaju bezplatné od nich.
@nikus123456789 ja mám tiež od nich dokonca som kupovala v najväčšom korona obdobi a všetko bolo úplne ok
@nikus123456789 Tiež som mala od nich a prišiel presne na čas, dokonca v predstihu a bez problémov. Síce som ich kontaktovala ja, keď som chcela vedieť info ohľadom kočíka, ale myslím, že to je bežné, keďže určite som nebola jediný zákazník
@nikus123456789 rovnako aj kamarátka objednávala pár mesiacov dozadu, im meškal cca 1 týždeň ale ona mala objednanú limitovanú edíciu
@lienka.7 tak to vám závidím, ja už počúvam 3 týždeň výhovorky a asi skôr porodím ako budem mať kočík, ak vôbec. Budúci týždeň už plánujem objednávku zrušiť a objednať inde.
@nikus123456789 fiha, to ma teda fakt mrzí... vždy boli seriózni. Aspoň zapožičanie vám nenavrhli? Lebo ja som sa na to hneď pytala, ze co ak porodim skôr. Oni ze žiadny problém, kocik zapozicaju bezplatne
Dievčatá, tak prišiel vám kočík z baby-merci.sk ok? Za aký čas vám prišiel? A platili ste plnú sumu dopredu?
Ďakujem pekne, ukludnili ste ma😊 už som sa bála, že je to nejaký podvod
Baby a dostali ste aj faktúry alebo iba zálohové faktúry?
My sme nakoniec boli kúpiť v mravčeku v ZA,objednala som na nete, odložili mi to s tým, že som objednala v piatok a hovorím ze buď prídeme pondelok alebo utorok, či to nevadí, povedali, že nevadí kedy chcem môžme prísť...a platili sme na mieste hotovosťou, nechceli nič popredu.......v tom baby-merci chceli celú platbu dopredu a nevedeli ani kedy príde, mne povedali, že do 20.aprila, priateľovi, že do mesiaca.
@sejbipi odporucam ich,vsetko bolo vporiadku,cena bola myslim najnizsia aku som sa dany model nasla. Dokonca dali aj nejake dodatocne zlavy na ine produkty. Taktiez super komunikacia s nimi.
@denithestrange1993 áno, ďakujem, ja viem. 3 roky dozadu som od nich objednávala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
My mame odtiaľ 3kombi a všetko prišlo včas a v poriadku. Tiež sme si dali čo najneskorší termín aby sme mali najväčšiu možnú zľavu. Kvalitu kočíka zatiaľ ohodnotiť neviem nakoľko sme ešte nepoužili ale chystáme sa o týždeň 😊