Skúsenosť s určením pohlavia v 14 tt

20. nov 2019

Ahojte..taká hlúpa koníkovská otázka... na bežnej poradni mi doktorka povedala že to vidí na 60 percent chlapec 40 dievča.
Akú máte skúsenosť vy? Je to v tomto týždni určujúce?
Ozaj by som radšej prijala dievča, aj keď som si istá, že chalana budem ľúbiť rovnako.
Dakujem za odpovede! Za odmenu Vám tu pridám vysledok ked to uz bude iste 🙂

zuzkavladko
20. nov 2019

Mne do cca 25tt tvrdil doktor, ze budeme mat dievcatko. Do dalsej poradne tomu dievcatku "dorastol" pipik a zo Zuzky sa nam stal Matej 😝 V 14tt by som sa vobec nespoliehala na odhad lekara 😀

atreyu
20. nov 2019

keď je dobre vidieť medzi nohy tak chlapec sa pomýliť nedá :P pri synovi mi už v 13tt povedala asi chlapec a v 16tt mi už ukázala krásne vajíčka...

habibim
20. nov 2019

V 13.tt mi dr.povedal na NT screenengu, že 70% chlapec... A potom mi to na 100% potvrdil na morfo utz v 21tt

sonnenshein
20. nov 2019

Moj syn si v 16tt doslova obkrocmo sadol na usg sondu, takze to bolo jasne a zretelne. Obavam sa, ze na definitive si budes este musiet chvilocku pockat, ja by som to zatial do uvahy prilis nebrala...

zdencaaaa
20. nov 2019

Moja gyn mi v 16tt povedala ze vidi dievcatko (na tom zrnitom sone :D ) . V 21tt na 3D sone nam dievcatko pan doktor potvrdil a narodilo sa nam dievcatko.

renatka1985
20. nov 2019

14tt je prilis skoro. a vyjadrenie lekara 60:40 je prinajmensom usmevne, to akoby nepovedal nic. Alebo..lepsie keby nic nepovedal 😉

lucyluv
20. nov 2019

V 13tt mi povedali, ze 100% chlapec. Mam dievca, tak co ti poviem. Sukromna ambulancia, s dobrym vybavenim a aj tak sa sekol :D

siska53
20. nov 2019

Nie.mne tvrdili,ze na 90% dievcatko.. ale ja som.to tak necitila, citila som chlapca. A v 8.mesiaci, presne mesiac pred porosom sa zrazu ukazali gulky.. A dovtedy, ze chlapec.. jediny, kto mi tvrdil tiez, ze chlapec, bol de.na pohotovosti, kde ale bol malinky ultrazvuk.. takze bola som zmatena, lebo jednému sa stale schovával a tam sa zrazu ukazal, ale ja som cakala na nejake realne potvrdenie, ze moj pocit a odpoved z pohotovosti je správna. Ja som zas chcela ako prve dieta chlapca a vyslo mi to.. ale na 100% to vies az po narodeni.

Pri dcerke som vedela od 20.tt, z morfaca,ze baba, co potvrdilo moj pocit, ale aj tak som sa este 3x opytala,ze ci určite dievca. A po jej narodeni tiez. Doktor musel mat zo mna radost.. on ma aj rodil, nielen sledoval pocas tehu..

evalin88
20. nov 2019

Mne doktor oznamil, ze bude chlapec az ked mi mohol danu cast tela mojho syna ukazat na fotografii z usg. Nepamatam si v ktorom tyzdni Cely cas sme mysleli ze dievca a s muzom sme ostali v soku. Doktor sa zasmial a tu fotku nam dal ako dokaz. 😁😁😁😁

autor
20. nov 2019

@lucyluv
@renatka1985
@siska53
@evalin88
@zdencaaaa
@sonnenshein
Ďakujem za odpovede baby ukludnili ste ma.. Trochu.. 🙂

autor
20. nov 2019

@habibim
@atreyu
@zuzkavladko
Tiež samozrejme 😁

angi07
20. nov 2019

mne az do 24 tt tvrdili ze chlapcek a to videl pysky mojej princeznej ze vtedy to je este je velke a az potom sa zmensuje...az na 4D nam potvrdili dievcatko na klasickom usg to dovtedy nebolo vidno. potom uz aj moj videl ze nevidi to co pred tym identifikoval ako penis😅

renatka1985
20. nov 2019

inak ja som od zaciatku teho mala vnutorny pocit, ze to bude dievcatko, velmi som si to zelala. Nakoniec mame chlapceka, a uprimne - najradsej by som aby aj druhe dietatko bolo znova chlapcek 🙂
najdolezitejsie je, aby ste boli zdravi.

hennyinnsbruck
20. nov 2019

V 15tt dievča na 90% aj ostalo pri tom 😊

gabrielaaaa
21. nov 2019

@atreyu akože nie 😁 švagriná do 8 mesiaca čakala dievčatko 😂až v 9 to bol chlapček,😁😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre