Viete niektora co znamenaju skratky ZB+, MM+, A+, P+ chcela by som vediet co to je a prelozit to kedze dr nepovie nikdy nic a mna to osobne velmk zaujima. Ďakujem
Doktor nepovie a pytala ste sa ho to na to? Ci aj vy ste ostali len ticho pozdravili sa a odisli z ambulancie?
Myslim, ze ked sa clovek slusne opyta bude mu aj odpovedane
@kkovacovak praveze hldala som nic som nenasla , Zb+ ani MM+
@taktotedanie pekne som sa spytala , keby sa nespytam ci babatko je v poriadku tak ani neviem mam doktorku ktora nekomunikuje preto som aj polozila otazku.
Ahoj no BP je vzdialenosť temných kostí. FL dĺžka stehennej kosti a ostatné neviem. To A+ môže byť aj krvná skupina R+ takisto. Myslím. Ostatné tiež budú asi namerané hodnoty ale už neviem čoho. 😉
@veronikanika1982 a+ je akcia srdca pritomna a p+ su pohyby pritomne :D jedna mi uz vysvetlil a ostatne su merane ano hlavicka brusko a stehenna kost ❤️
@veronikanika1982 skupinu mam A- toto co tam je napisane su len vysledky zo sona ciste babatkovske ale vdaka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kvietok2021dt googlila si si to? Nájdeš všetky skratky aj vysvetlenie k nim