Ahojte, som v 18. týždni a mám skrátený krčok, trošku špinenie a bolesti v podbrusku....som v nemocnici .... nemate s tým niekto skúsenosti?
mne sa to prvy krat stalo, ked som sa troska natiahla.. nastastie som nemusela byt od toho 22 tt v nemocnici az do porodu, niektore mamicky su tam aj cele tehu.. ☹ teraz hlavne oddychuj, mysli pozitivne.. nastastie si to mala len spinenie 😉
@zuzanahar ahoj, ja som toto mala pri synovi, akurat na ten krcok prisiel lekar tak ze ma kontroloval aj odspodu. Okrem kludu sa rozhodol pre cerklage (zazili ma) a mohla som byt doma, samozrejme som musela vela vela lezat. Ale takto sa to zvladlo a vydrzali sme az do porodu 🙂 A som rada, ze ma zasili, lebo ked mi sitie vybrali v 38tt tak som sa hned otvorila a na dalsi den sa syn narodil. drzim palec, vela pozitivneho myslenia!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, prve tehu som mala rovnaky problem.. zacalo to asi 22 tt, kedy som zacala troska krvacat, sla som do nemocnice, dali mi tam infuzky a drzali ma tam cca 3 dni, pocas ktorych som nekrvacala, nespinila tak ma pustili domov.. moj gynekolog nariadil klud, potom sa mi to este raz stalo, bola som opat v nemocnici.. opat ma prepustili a odvtedy som musela zacat lezat s nohami hore, postel sa tak musela upravit...