Ahojte tehulky
Idem sa opytat.Viem,ze je super citit pohyb bába:dokaz ze je v poriadku.No to moje sa hybe sklbavo.Stale citim sklbanie trasenie.Aj vam sa tak posklabavalo?
Na sono chodim to je ok.
Pekny den
zalezi aj v akom stadiu tehotenstva si - vo vyssom aspon teraz u mna su to viac menej len akoby tiez "sklbance" - opakovany kopanec, laket :D ma tam malo miesta a protestuje, pred tym to bolo ako kedy ale nikdy som nemala pocit nejakeho pekneho plynuleho pohybu, nema tam 50tkovy bazen a ano este take jemne opakovane pohyby, ked sa mu cka 🙂
@mmama ja som to v treťom trimestri cítila niekedy, akoby nohou taký kmitočet alebo ako to nazvať, vibrácia, taký kmitavy pohyb. Mal to aj po narodení, potom to vymizlo do mesiaca ☺️ Je to spôsobené nezrelou centrálnou sústavou, bábätka to mávajú, to vymizne po narodení.
Moze to byt stikutka.
Štikutka to nieje.To citim ked ma stikutku.Ja som v 28 tt a presne ako ste spomenuli je to take vybrovanie-trhanie-sklbanie.Je to moje tretie tehu ale taketo pohyby sklbave si vobec nepamatam.Preto ma to znepokojilo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mojich šklbalo, keď sa im čkalo v brušku :D