Sexuálne problémy v 13. týždni tehotenstva

matikeks
28. mar 2014

Mozno je to chulostiva tema ale ... som v 13 tt a ak má dôjsť k pohlavnemu styku s partnerom tak ne a ne zvlhnut. Ani len naznak. Je z toho celkom nervozny a aj zufaly by som povedala? Čim to je? Ved som citala ze v tehu. Sa sexualne chute len zosília .. No a on si hned mysli ze ma vobec nevrzusuje ...

luba28
28. mar 2014

@matikeks skuste dlhsiu predohru,alebo nejaky film si pustite,...

matikeks
autor
28. mar 2014

@luba28 nepomaha nic. A ak tak ku koncu uplne "vyschnem" a doslova to boli a páli ...

luba28
28. mar 2014

@matikeks tak este lubrykacny gel nejaky

sofija18
28. mar 2014

@matikeks Presne...s kludom chodte do lubrikantu 🙂 a vsetko bude ok 🙂

matikeks
autor
28. mar 2014

@sofija18 lenze jemu sa to neviem ci da slusne vysvetlit ze v tehu. Je to rozdelene na dva casti. Su zeny ktore by mali v tehu sex aj 8x denne a su zeny ktore s tym maju problem. No on si hned mysli to najhorsie ze ma nepritahuje .. a keby mu navrhnem lubrikant tak mi zadre ze radsej sa spravi sam nez davat nejake umele "mazadla" neviem ci sa s tym da robit.

klarionela
28. mar 2014

tak si tam namaz lubrikant potaji v kupelke a nic mu nevrav....:D:D:D uvidis bude prekvapeny jak te vzrusuje:D:D:D ja navic se svym partnerem nespim uz od te doby co vim ze sem tehu.....:D:D proste sem mu rekla ze se bojim a ze musi pockat po porodu:D:D a mam pokoj:D:D pomaham mu rucne:D:D a nastesti ted chodi na mesic a pul makat a je jen tyzden doma:D:D

livka_
28. mar 2014

nooo, dost necitlivy partner nechapajuci absolutne zmeny odohravajuce sa v zenskom tele.. ako moze tak sebecky mysliet na seba? za to ze cakas jeho mimi by ta mal na rukach nosit a klast vankusiky pod nozky... boooze.. 😖 aj by som ti poradila ze si ten lubrikant kup sama a ked na sex nastane chvila v kupelni sa zvlhci nim potajomky sama.. ale nie.. jednoznacne mati. sadni si s nim a narovinu mu veci vysvetli, popis, vyjadri pocity svoje.. bud to pochopi alebo nie...

luciamm
28. mar 2014

@matikeks uplne suhlasim s nazorom od @livka_ , priatel ti ma v tehotenstve pomahat, podporovat ta a nie zatazovat takymito , vyslovene, malichernostami. Vysvetli mu to, narovinu, daj mu precitat par clankov na tuto temu, nech uveri. Co bude robit po porode, cez sestonedelie, ked budes vycerpana z behania okolo babatka ? Treba komunikovat, poriadne 🙂 drzim palce a verim v jeho empatiu ;)

papajko
28. mar 2014

ja súhlasím aby sa robil sám, keď má problém s lubrikantom 🙂 Ono je to o tom aby to bolo obom príjemné a na lubrikante nevidím nič zlé, počas tehotenstva ale aj v iných obdobiach života ženy sa sekrécia proste mení. Prípadne mu navrhni prírodný lubrikant http://www.navratkprirode.sk/ntn0210.html ,len si over či sa dá použiť aj v tehotenstve.

belllinka
29. mar 2014

@matikeks tak nech sa robi sam, ked je sebec. Naco to riesis, ked to nechape???

ivec16
29. mar 2014

Kokosovy olej mozete pouzivat ako lubrikant, posobi aj proti zapalom a prijemne vonia..,

majka99999
29. mar 2014

@matikeks omg, co mate 15? Normalne mu vysvetli, ze teraz to je ine (ak si zatial nevsimol), ze by ti to velmi pomohlo, ze sa aj viac uvolnis, ked mas istotu, ze ta to nebude boliet. Inac, my sme po porode len s mazanim mohli, inac ma to velmi bolelo. Teraz som uz v starej forme. 😉 keby sme nemazali, mozno by sme uz nikdy nemali sex, ved som bola ako panna. Toto chce tvoj partner? 😝

lyzzy
29. mar 2014

@matikeks ....tvoj frajer je poriadny debil!
Tebe to nejde ( co je pochopitelne....hormony robia svoje) a on odmieta lubrikant.Miesto toho ta obvini ze ta nepritahuje.
Moja mila tvoja polovicka je bud poriadny sebec alebo ma sakra nizke sebavedomie.
A osobne si myslim ze nefungujuci sex nie je vas najvacsi problem.

millatina
29. mar 2014

Tak to fakt počujem prvý krát že má nejaký muž problém s použitím lubrikantu 😒 čo potom budete robit ked budeš kojit a budeš po porode to ešte len zažijete ,,suchoty,, akože fakt ked chce chalan sex tak bez toho sa nezaobídete budeš mu to hold musiet vysvetlit, alebo mu daj rovno prečítat tieto odpovede nech si nemyslí že si si to vymyslela ako výhovorku..

sendy182
29. mar 2014

@matikeks kľudne použi detský olejček..... 😝 😝 😝

sono2
29. mar 2014

@klarionela perfektne, to by ma nenapadlo .

renaatka
4. máj 2014

@millatina teraz dufam iba strasis s tymi suchotami po porode ci dojceni vsaak? ☹ priznam sa ja sa normalne bojim sexovat bo ako sme na to naposledy s muzom chceli vhupnut normalne to bolelo a to sme poriadne nezacali.. mi ho je chudaka luto ze ma aj on suchoty ale bojim sa ze to bude zasboliet... ☹

millatina
7. máj 2014

@renaatka bohužial nestraším, ale s chápavým partnerom to všetko prekonáte a bude dobre len to chce čas.

renaatka
7. máj 2014

@millatina tak chapavy je dost.. len mna to trosku skrie.. ale dakujem za info

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre